Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Selam türkiyede digiturkweb tv aboneligim var,yalnız şu an yurtdısındayım ve aboneligimi kullanabilmem için türk ip sine ihtiyacım var,bu yüzden türkiye tabanlı prox server arıyorum. maclari 2600kbps ile izledigim için maç başına 2gb lık traff. oluyor.Proxy serverın minumum 10gb trafige sahip olması lazım. Yalnız türkiye tabanlı sadece proxy hizmeti veren bir şirkete rastlamadım.Genelde vps hizmeti veriyolar ki vps de bana lazım degil şu an için,sadece aylık en az 10gb trafik saglayan türk ip li ve min 10m hızında bir servera ihtiyacım var Evet tavsiyeleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Bizim bi cok arkadas webtv kullanio proxy siz. Emin misin proxy istedigine? Tivibu istiyo, ben denedim, sonra bizim sunucularin biri ustunden ciktim, (bombos sunucu bayagi iyi hat) takiliyodu oldukca. Ama tabii tr ile au arasi tr nin en kotu erisimi olan hatlardan biri, cok uzak. Avrupadaysan sorun yasayacagini sanmam. Amerika yi bilemem. Ama webtv proxy siz yani diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bulgaristandayım. Sorun şöyle digitürk web tvnin türk ip leri için olan bir sayfası var birde yurtdışı ip leri için bir sayfası daha var. Ben üyeligi türkiyedeyken almıstım(100tl).O yüzden accountumla sadece türk ip lerine açık olan siteye girebiliyorum. Yurtdısından macları izlemek istersen sezonluk 250tl gibi bi fiyatı var o yüzden böyle bir ayrım yapmışlar.Birde yurtdısına acık olan digitürk web tv sitesinde maclar hd olarak izlenmiyor. Velhasıl kelam halen sadece proxy hizmeti veren türkiye tabanlı bir hizmet arıyorum.Bügünkü fb-bjk maçını mesela yurtdısında oldugum için izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar