Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ken block - Gymkhana 3 de... gozumuz drift gorsun.. ;)

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

Ken Block aslen DC ayakkabilarinin Chief Brand Officer i ;)
ama snowboarding, snowboardlarla ralli arabalariyla kapismak, gymkhana, snowboardcilari ralli araclariyla cekmek..

monster tuketmek.. motocross yapmak.. ve tonla ayakkabi kiyafet falan satip koseyi donup.. balya yapmak gibi zevkleri var ;)

daha onceden subaru imprezasiyla manyak gosteriler yapiyordu..

simdi yeni oyuncagi ford fiesta ile cikmis piyasaya..

buyrun efenim, gymkhana 3 deki yarisma performansi kendisinin..

Sosyal ağlarda paylaş

Ben de şimdi WRC performansına bakıyordum. Hiç puanı olmadığını biliyordum da... Burada 4 yarışa katıldığı, 2sini bitirebildiği gözüküyor. 5. yarış olabilecek Japonya rallisi için katılıp katılmadığı yazmamış. Her neyse, sonuç olarak muallakta olan son ralli hariç katıldığı 4, bitirebildiği 2 yarış var. Bi de web sayfasına baktım demin, rallilerden birisinin ilk gününü 1. tamamlamış yanlış anlamadıysam. Büyük başarı.

Ama ağaçların arasında dar ve virajlı toprak yolda gitmek gymkhanaya benzemez tabi (:
Sosyal ağlarda paylaş

Adam eğlenmek için yapıyor zaten bu işi belli, kendi işi falan ayrıymış çünkü.

wrcye de büyük ihtimal eğlenmek için girmiştir öyle takılıp çıkmıştır.

Ayrıca lastik dayanmaz bu adama, ki dayanmıyor da. Paso dönüp duruyor, başlarda o iki tekerli aletin etrafında dönüşü falan güzeldi baya da sonra cılkı çıktı olayın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın kiminle nasıl bir anlaşması olduğunu bilemem ama wrc'ye seyirci çektiği, istediği kadar sonuncu olup araba kırsa bile seyircilerin en sevdiği yarışçı. Seyirci çektiği muhakkak. Eğlendiği ise hayli hayli muhakkak (:

...ki adamın kendi sitesine koyduğu röportajımsı Almanya rallisi röportajında hedefinin pist asfalt bile olsa gymkhana'nın kendisine sağladığı avantajın ancak ralliyi tamamlama ümidi doğurduğunu açıkça söylemesi mütevaziliğinin göstergesi. İyi adam. Ayrıca dediğim gibi, adamın ilk gününü birinci tamamladığı ralli bile var. Kendisinin yanında takımının ve copilotunun da başarılı olması lazım ralli kazanması için. Zor işler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...