Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Manu Chao nun sarkilari Khaled"in bazi sakilari cok guzel. Bir de Zebda'nin sarkilari. Playlistim yakinlarimda olmadigi icin sarki ismi veremedim kusura bakma.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: BlaCk_DmC, 18 Ağustos 2004 21:38 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 18 Ağustos 2004 21:13 tarihinde demiş ki: - charles Trenet - La mer - Manau - La tribu de Dana Nası yani ehueheu :-) Lamer bisim okuldada geyik konusu oluyo :D Mer deniz demek La da article i.. Dana da kadının ismi biliom dalga geçtin ama sölim gene :D[signature][hline]Siamonun Resimleri
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Öehhhhhh. Öehhhhhhhhh yani. Çüş. Unutulur mu bunlar be ; Joe Dassin Danny Brillant François Feldman Serge Reggiani Alan Barriere Patricia Kaas Claude François Alabina Nana Mouskouri Bruno Pelletier Daniel Lavou Michel Sardou Mirelle Mathieu Salvatore Adamo Gilbert Becaud Christophe Michelle Torr Ame Strong Marc Hamilton Bunları bilir, bunları söylerim, alın size fransızca söylen insanlar. Lara Fabian vardır fena değildir. Onun dışında Joe Dassin falan erken rahmetli olmuştur.Klasiktir ama adamın şarkıları. Yeni derseniz ; Noir Desir, adam hala hapisten çıkamadı galiba eha, karısını döverek öldürdü arkadaş, o açıdan.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Manu Chao fransızca ama latin yani ehe. Eğlenceli, güneşlenme müziği belki drink müziği.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Öne çıkan mesajlar