Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Yardım Lazım!

wraog

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayar açıkken voltaj 2-3 saniye için düştü.Bilgisayar kendine reset attı.Yeniden açıldığında bilgisayar kağnı hızına düştü.

Bu olaydan önce ışık hızında çalışan Undying,bu olaydan sonra zar zor açılır oldu.Bu performans düşüklüğü bütün uygulamalarda gözleniyor.

Ayrıca cpu ısısı 47derece.Fakat kasayı açıp baktım cpu fanı çalışıyor.

Akşama arkadaşlarm gelecek oyun oynamaya.Lütfen acil yardım. :([signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Sosyal ağlarda paylaş

ramleri bir arkadaşınınkilerle deiştir bir bak sorun onda deilse söylendiği gibi hdd'de bad sector olabilir[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Yavşak dicem kızacaksın =)

[Bu mesaj nameless13 tarafından 19 Ağustos 2004 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yine kendiliğinden düzeldi :P

Bi haller oluyo bu makineye ama hadi bakalım ;)

Tam 6.5 senedir kullanıyorum bu aleti...2 defa anakart (İkisinde de anakart yandı),1 kez ram(upgrade),2 kez harddisk(1.elektrik kesintisi sonucu yandı,2.upgrade),1 kez de ekran kartı(upgrade) değişti bu süre içinde :P

Artık okul ve askerlik bittikten sonra gidip adam gibi bir notebook alıcam!

Bu kadar sabrettiğim yeter ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Sosyal ağlarda paylaş

o artık eski bilgisayar olmuo ozmn baya yenilemişin benimde keşke ekran kartı fln yansada deiştirsem :D
benim en eski parça cd rom mum hiç deiştirmedim şimdie kadar 5-6 senelik galiba bazen düğmeye basıom açılmıo fln illa bilgisayarım den çıkar diince açılıo bide kapağı öküz gibi açılıp kapanıo bi gün kırılcak die korkuom[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...