dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 40-42" 2000-2500 arası Tv tavsiyeleriniz nelerdir? En geç cuma alıcam, onnçün acil gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Biz 42LG5000 almistik zamaninda. LCD dusunuyosan benzer serilere bakabilirsin. Fiyatlari epeyce dusmustu bi aralar. Genel olarak memnunum televizyondan, bas agritmadi. Lakin alinabiliyorsa LED tercih etmek daha mantikli olur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 philips'in led'lerini kullanan var mı? pfl5605h/12 diye bi model gördüm mesela bunlar da çakma led gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Samsung / Panasonic / Sharp Ledlilerden bütçene uygun olanı seçebilen. Hatta İstanbul Bilişimden de alabilen (Hiç tavsiye etmem normalde ancak TV konusunda hiç daha başım ağrımadı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 bütçe ne kadar? ona göre tavsiyede bulunabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Abi kabak gibi yaziyo ilk mesajda. Mesajin tamami da 2 cumle zaten. Nasil gormedin hayretler icerisindeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 2000-2500 arası işte =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 kusura bakmayın, bugün inanılmaz dalgın ve düşünceliyim. hiç fark edememişim :) bence sony, samsung ve lg'nin dışına pek çıkmamaya çalış. bir kaç öneri: Samsung LCD Samsung LED (32 inch) Sony LED bütçeyi 3500'e falan çekebilirsen samsung ve sony'den çok güzel iki tane led'de önerebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sabah erkenden kalkıp bakarım bunlara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 samsung samsung samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 samsung le40-c650 bayağı bir tavsiye almış snaıyorum var mı kullanan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 1 aydır kullanıyorum. hdd bağlayarak filmleri izliyorum. Görüntü de oldukça kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Ben kullanıyorum, harika televizyon kesinlikle öneririm. Görüntü kalitesi harika, Hariciyi bağlayıp 1080lik filmlieri rahat izliyorum altyazı desteği ve birden fazla ses i destekliyor görüntülerde. Usb desteğide var. Tek eksiği LED olmayışı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Nereden aldiniz? Bimeks falan hep CN panel saniyorum.. Vatana. Dartye falan da gidecegim simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Samsung b650 var bende 40, istanbul bilişimden 1.6 ya aldım, 4 aydır sorunsuz kullanıyorum, tv güzel. C serisiyle arasında dizayn farklı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Codec farkıda var bildiğim kadarıyla b serisiyle. Ben mayıs gibi aldım ib den. Aslında hiç sevmem kendilerini başkada bir ürün almam kolay kolay ama üründe sorun yok. Vatanda b seirsi 3bin küsür iken ben c serisini 2bin e aldım ib den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 İlk alış verişimdi benim de ib, sorunsuz oldu. Haklısın codec farkı da vardı, sanırım real player göstermiyor benimki, onu da dl ederken çözüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Sq panel mi aldiklariniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 http://www.teknofiyat.com/?search=le-40c650&altlimit=&ustlimit= Darty fiyati diger yerlere gore uygunmus yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Darty de stokta yok :) Simdi bayiilerini falan geziyorum.. sadece panel sikintisi var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Ya gel ugrasma, bizimkini 2000 liraya vereyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 c ve b serileri arasında ne gibi farklar bulunuyor? ben samsung'da 6, 7 ve 8 serisini biliyorum genel özellikleriyle. 9 serisi var ama pek rastlayamadım türkiye'de. birde sony ve samsung'ların görüntü kaliteleri gerçekten çok güzel. samsung'un led olan televizyonları başarılı hatta bazılarına göre muhteşem fakat sony'nin bravia engine'ine sahip sony imzalı görüntüleride harika.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 2000e 42" led almış bizimkiler lg 5300 olması lazım iyi diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar