Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

40-42" Tv tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biz 42LG5000 almistik zamaninda. LCD dusunuyosan benzer serilere bakabilirsin. Fiyatlari epeyce dusmustu bi aralar.

Genel olarak memnunum televizyondan, bas agritmadi. Lakin alinabiliyorsa LED tercih etmek daha mantikli olur sanirim.
Mesaj tarihi:
Samsung / Panasonic / Sharp Ledlilerden bütçene uygun olanı seçebilen. Hatta İstanbul Bilişimden de alabilen (Hiç tavsiye etmem normalde ancak TV konusunda hiç daha başım ağrımadı).
Mesaj tarihi:
Ben kullanıyorum, harika televizyon kesinlikle öneririm. Görüntü kalitesi harika, Hariciyi bağlayıp 1080lik filmlieri rahat izliyorum altyazı desteği ve birden fazla ses i destekliyor görüntülerde. Usb desteğide var. Tek eksiği LED olmayışı işte
Mesaj tarihi:
Codec farkıda var bildiğim kadarıyla b serisiyle. Ben mayıs gibi aldım ib den. Aslında hiç sevmem kendilerini başkada bir ürün almam kolay kolay ama üründe sorun yok. Vatanda b seirsi 3bin küsür iken ben c serisini 2bin e aldım ib den
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
c ve b serileri arasında ne gibi farklar bulunuyor? ben samsung'da 6, 7 ve 8 serisini biliyorum genel özellikleriyle. 9 serisi var ama pek rastlayamadım türkiye'de. birde sony ve samsung'ların görüntü kaliteleri gerçekten çok güzel. samsung'un led olan televizyonları başarılı hatta bazılarına göre muhteşem fakat sony'nin bravia engine'ine sahip sony imzalı görüntüleride harika.. :)
  • Yeni Oluştur...