Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Evet hıyar herif, 10 a falan alırım diyodum 18 e aldırdın adamı bana.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Takım falan yazılırdı, yönetim göreve.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Injury list, anket bi de takımları koyalım ilk sayfaya hadi yönetim
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 eagle_dnz said: arkadaşlar dünkü draftı unuttuğum için katılamadım bana baya bi kızmışsınız anladığım kadarıyla takımımı başkasına falan verme kararı almışsınız başka bahanem yoktu önceki güne kadar hep aklımdayken dün akşam unuttum o yüzden kendimi savunamıcam maalesef sizden de özür dilerim eğer takımımı vermek isterseniz tamam bişey diyemem ama geçen sene butun bi sezon beraber oynadık hiç asmadım sorumsuzluk yapmadım bunu bi dalgınlık unutkanlık ve hata olarak görüp beni lige kabul etmenizi ümit ederim takımın olabilecek en dandik takım oldu zaten, oynama daha iyi.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 PG Jason Kidd (Dal - PG) New player notes SG Josh Childress (Pho - SG,SF) INJ No new player Notes G Eric Bledsoe (LAC - PG,SG) No new player Notes SF BAŞĞAN KEVIN DURANT REYİS CCC (OKC - SF) Player notes PF Ersan Ilyasova (Mil - SF,PF) No new player Notes F Anthony Randolph (NY - PF,C) No new player Notes C Anderson Varejao (Cle - PF,C) No new player Notes C Joel Przybilla (Por - C) No new player Notes Util Ray Allen (Bos - SG) No new player Notes Util Rodrigue Beaubois (Dal - PG,SG) Player notes BN Anthony Tolliver (Min - PF,C) No new player Notes BN Tyler Hansbrough (Ind - PF) New player notes BN Rudy Fernandez (Por - SG) Player notes
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Yönetim şirketten yahoo'ya giremiyor bi zahmet siz halledin bu sefer
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Miami Heat's Mike Miller has thumb surgery; out until January
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Guard : Monta Ellis Guard : Ray Allen Forward : Kevin Durant Forward : Rudy Gay Center : Brook Lopez - Yedek - Guard : Manu Ginobili Guard : Gilbert Arenas Forward : Josn Smith Forward : Kevin Garnett Center/Forward : Luis Scola o degilde daha ilk mactan 46 sayi atarak, insanmisin sen dedirten Ellis'e tesekkurlerimi sunuyorum.
khala Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 şu takımı kurmak için 5-6 kişilik ligde felan oynamak lazım bu ne lan böyle haha
khala Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Gerçi bu yahoo değil farklı bir sitenin fantasy'si heralde
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yahoo'da imkansız ya o kadro ne allah mısın nba fantasy gm'i misin belli değil sdf
Öne çıkan mesajlar