fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 geçen internet kafenin birinde (dorlion - eskişehir) gördüm de baya güzel bi programdı. ama adını unuttum. böyle tv izlemek için hangi programlar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 tivibu var isini gorurmu bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ttnet yok, kablonet olunca olunca olmuyo heralde tivibu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 tvuplayer vardı sanırım. proxy ile bi cok yayını rahat izlenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Readon tv player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 kaçıncı yüzyıldayız hala TV izleyenler var. eline tüfek alıp sallanan koltukta bahçede oturup bira içerkenki resmini burda istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 nası yane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sipru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 web tv easy var,freeware, 1000 tane mi ne kanal var http://www.softpedia.com/get/Internet/Internet-Radio-TV-Player/Web-TV-Easy.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 cafeye sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 tivibu yada sipru var tivibu bayagi iyi ama yilda 1 lira mi ne canli yayin haric herseyi ileri sarabiliyosun falan ama bazi sartlari vardi sanirim hatirlamiyorum su an arastirmak lazim bide sipru var o da fena degil ama minicik ekranda gosteriyor boyle 33 ekran tv kur daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar