gecko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 19'un sonra buradayım artık. Daha önce burada kısa/uzun süreli bulunmuş, veya hala burada bulunan pati var mıdır? Tekirdağ civarını iyi bilirim de buralar bayağı yabancı, tanıdık kimse de yok ulaşım vb. konularda yardım alayım. Yok midur? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ulaşım: şarkköy seyhat/ istanbul seyhat. Zaten küçük şarkköy motor araba falan varsa 15dk ta turlanıyor tamamı. ben hiç sevmedim şarkköyü 10 yıl tekirdağda kaldım arada bir oraya giderdik arkadaşın evi falan vardı işte. Yazlık mekan anlıyacağın kışında myö öğrencileri görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Yaz-kış oradayım 2 sene. MYÖ deyim zaten :) Şarköy seyahat ile görüşemedik, zaten istanbul seyahat daha hesaplı geldi. yüksekokulun çevresinde duraklar varmış, kışın tıkanmayacaklarını ümit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 şarköy öğretmenevinde 2 gün kaldım bu yaz tatil için, çok bayık yer aslında 5 gün kalcaktık sıkıldık döndük. denizinde bol bol denizanası var, bu yaz deniz olayımın 10 dk ile sınırlı olmasında büyük emekleri var. şarköyden ileriye bi yerlere gidiliyodu şarapevlerinin olduğu, o yol dağ bayır patikalıydı manzarası da çok güzeldi, tam gezmelik.. hatta sanırsam uçmakkayaydı ismi de, paragliding için gidip arkamıza baka baka dönmüştük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar