Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler, şöyle bir blog açtım desem?

AltF4

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

Ractamainus said:

aslında bize "moda" diye ittirilen şeyi sevmiyorum. ama blog olarak güzel.

bir de "gardolap" değil, "gardırop".

gardırop diil gardrop

gardrop değil gardırop.

http://www.tdk.org.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&KELIME=gard%C4%B1rop
Sosyal ağlarda paylaş

beyler teşekkürler yorumlar için. gardırop düzeltildi, doğrusunu biliyordum tabii ki ama site aceleye geldi o heyecanla birden gözümden kaçmış elimden öyle çıkmış. özür dilerim normalde türkçeyi iyi kullanmaya gayret ediyorum ama oluyor böyle hatalar bazen. bir iki saatte bir bir post yayınlamaya çalışıyorum. çünkü beğeniyor oluşunuz, takip ediyor oluşunuz çok hoşuma gidiyor. ama boş, saçmasapan postlar atmaktansa ilham gelmiyorsa kapatıyorum sayfayı. sizlere de (prps, diesel ürünü vs) gördüğüm kadarıyla birşeyler katabildiysem ne mutlu.. bir ricam olacak sizlerden, mümkün olduğunca çok insana yaymaya çalışalım. sonuçta bu blog buradan, paticikten çıkma sayılır. illa ki aranızda bu tarz şeylerden hoşlanan, blog takip eden arkadaşları olanlar vardır... herkese benim tek başıma ulaşmam mümkün değil. ilk etapta mutlaka yardımınıza ihtiyacım olacaktır. ayrıca yorumlarınız, hatta isterseniz yazılarınızla bile katılabilirsiniz ki onur duyarım bunları yayınlamaktan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...