Rynza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 arkadaşım kaldırır mısın linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 http://www.prpsgoods.com/ şu site ne kadar güzelmiş yalnız,markanın ürünleri de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 site gercekten winmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Sevdim baya, iyiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Ractamainus said: aslında bize "moda" diye ittirilen şeyi sevmiyorum. ama blog olarak güzel. bir de "gardolap" değil, "gardırop". gardırop diil gardrop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Vingthor said: Ractamainus said: aslında bize "moda" diye ittirilen şeyi sevmiyorum. ama blog olarak güzel. bir de "gardolap" değil, "gardırop". gardırop diil gardrop gardrop değil gardırop aç tdk'yı bak hatta eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Vingthor said: Ractamainus said: aslında bize "moda" diye ittirilen şeyi sevmiyorum. ama blog olarak güzel. bir de "gardolap" değil, "gardırop". gardırop diil gardrop gardrop değil gardırop. http://www.tdk.org.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&KELIME=gard%C4%B1rop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 gardolap diil gardırop. kıçınızdan uyduruyosunuz gardrop diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 dolap desek kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AltF4 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 beyler teşekkürler yorumlar için. gardırop düzeltildi, doğrusunu biliyordum tabii ki ama site aceleye geldi o heyecanla birden gözümden kaçmış elimden öyle çıkmış. özür dilerim normalde türkçeyi iyi kullanmaya gayret ediyorum ama oluyor böyle hatalar bazen. bir iki saatte bir bir post yayınlamaya çalışıyorum. çünkü beğeniyor oluşunuz, takip ediyor oluşunuz çok hoşuma gidiyor. ama boş, saçmasapan postlar atmaktansa ilham gelmiyorsa kapatıyorum sayfayı. sizlere de (prps, diesel ürünü vs) gördüğüm kadarıyla birşeyler katabildiysem ne mutlu.. bir ricam olacak sizlerden, mümkün olduğunca çok insana yaymaya çalışalım. sonuçta bu blog buradan, paticikten çıkma sayılır. illa ki aranızda bu tarz şeylerden hoşlanan, blog takip eden arkadaşları olanlar vardır... herkese benim tek başıma ulaşmam mümkün değil. ilk etapta mutlaka yardımınıza ihtiyacım olacaktır. ayrıca yorumlarınız, hatta isterseniz yazılarınızla bile katılabilirsiniz ki onur duyarım bunları yayınlamaktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar