narin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Dün baya iyi yeni bilgisayar aldım geldim adslimi taktım ve internetim inanılmaz yavaş ve düzelmiyor , yavaş dediğim sayfa açmayacak kadar yavaş.. Fakat 2 gün önce eski bilgsayarımla çok çok hızlıydı ... , Sizce sorun nedir ?[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Modemi usb'den kullanıyorsan sil baştan kur...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ya bakıorum uploadım %100'ü dolu , yani bilgisayr ben istemeden bişiler gönderio sürekli ve engel olamıorum çünkü ne yüklediğini görmüyorum... Winupdate de değil olsa görürüm ..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ya bakıorum uploadım %100'ü dolu , yani bilgisayr ben istemeden bişiler gönderio sürekli ve engel olamıorum çünkü ne yüklediğini görmüyorum... Winupdate de değil olsa görürüm ..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yargisiz infaz gibi olacak da..bi topic acmadan once baska yerlere baksaniz.. http://forum.paticik.com/view.php?id=84205[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar