Khelben Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 acaip taktı abi adam. ailesinin yarısı kaleci, dedesi kaleci, babası kaleci, amcası kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 joaquinin karşısında vederson var. bu ne lan fm gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mata,Albelda,Soldado,Miguel niye yedek anlamadım, böyle Valencia bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bursa cok buyutmus gozunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kim bu spiker ya? mal mal konuşuyo manyak mıdır nedir. sus iki dakka lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 İlk defa mı starda maçı izliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Tam bela lan bu Tino Costa. 2-0 oluverdi. Aduriz attı ama ne vurdu be Costa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 adam ne çaktı be. gerçi gol olmadı ama frikik inanılmazdı. ztn donen top boş kaleye gol oldu. geçmiş olsun. 2 tane pozisyon olmadan gol yedi resmen bursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bi de mehmet topal yazarsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ben bursalıları uyardım iddialı konuşmasınlar diye, görüyoruz şimdi durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 arkadaş valencia bile ağzım acık izliyorum ya, adamların kestigi ortalar, kullandıgı serbest vuruşlar Bursalılar üzülmesinler bu Valencia gs bjk fb hepsini aynı duruma düşürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Adamların önemli birkaç oyuncusu da yok üstelik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 handikaplı valencia galibiyeti oynamadığıma yanarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bizim 15 seneki halimiz geldi gözümün önüne Bursa'yı görünce duygulandım sdfsd, UEFA falan bir derece ama CL kurtlar sofrasıdır, Gs ve Fb bile bilmem kaçıncı katılışında gruplardan çıkabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ben zaten bursanin gaza gelmesini anlamadim , seviyodum takimi sivas gibi antipatiklik yaptilar. Tamam insan kendine guvenir de manchesterin onunde bitircez,yok 3lugu dusunmuyoruz falan demeye ne gerek var yani ? Sonra adama boyle koyarlar iste herif ceza sahasi icinde asirtma falan yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Rangers'dan 6 puan hedefi koymuş Ertuğrul zaten, Ibrox tedirgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Hangi kafayla bursaya oynadım anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bu arada diğer maçlar da cayır cayır, Twente-Inter maçını tavsiye ederim 2-2, Milito kendi kalesine süper vurdu. Spurs, Bremen'i deplasmanda yeniyor 2-1. Schalke bu sezon batık resmen, ligde 3 maçta 3 mağlubiyet aldılar şu an da 10 kişiler Lyon'a yeniliyorlar, Gourcuff çılgın patlıyor farka gidebilir. Pana, Barça karşısında 1-0 önce geçti. Messi-Villa ağızlarına vurdu 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 TURGAYI ÇEKTİLER ORDA TURGAYI ÇEKTİLER ORDA TURGAYI ÇEKTİLER ORDA O KADAR GÜZEL GÖRDÜM Kİ OOOH YES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 salak yemin ederim gerizekalı bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sercan, yıldırım gibi gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 basit gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ERTEM ŞENER YETER BE ABİ doğuda çin seddi, bursa'da ömer erdoğan dedi adam ya. derken 3 oldu. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Doguda cin seddi batida omer erdogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 geçmiş olsun. -galibiyet için yemeden 4 gol atmaları gerek ömer üründül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar