Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Fistan said: abi noob noob taktik vermeyin yok overseer gönder yok scoutla falan diye. biliyorum yapıyorum. noob'um ben yenemiyorum diye açmadım topici. scoutladıktan sonra adam zealot ardından stalker geliyor nası tutarım diye sordum. 2. expi erken at diye bi dünya yok oynadıgım bu oyunlarda. adamlarda benim gibi çok iyi. konuyu anlayan bi Desu var heralde bi de tunca. ypoo belliki adamlar senden iyi oynuyorumus, senin gibi oynamıyorlarmıs. daha iyi oynamayı öğren sonra mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Fistan said: adamlarda benim gibi çok iyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Cuce said: ypoo belliki adamlar senden iyi oynuyorumus, senin gibi oynamıyorlarmıs. daha iyi oynamayı öğren sonra mesaj at hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bana laf söylemek düşmez burdaki iyi zerglerin yanında ama anlamadıgım şeyler var madem sorim. öncelikle adam 2 gateway le zea rush geliyorsa 2 seçenek vardır ya gaz çıkmıştır cybcore basmak için yada full zea gelir o zamanda gaz cıkmadan zea basar.sürekli zea cıkarsa sunken queen ling tutar cıkmaz cyb basarsa yeterli zea basamadıgından tutman daha kolay olur.dedigine göre adam zea rush atarken 4 gate e ordan stargate void raye çevirmiş oyununu.iyi tamam ama sen o ilk pushu tuttugunda adamın ekonomisi de iyi olmicak sana stalkerla gelse bile senin roachların olması gerekicek hatta lair yapıp hydra den bile cıkarsın tee void ray gelene kadar yani adamın değişimlerini yapması o kadar hızlı olmicak burda şu sonuç ortaya çıkıyor.ya adam senden cok daha hızlı yani sen yavaş kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 patchten sonra düzelir zaten her halükarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Desu said: bu mesajı, bugüne kadar yapılmış sc2 turnuvalarında elde edilen sonuçlara dayalı olarak ırk dağılımı yapmış birinin mesajına atmış (dağılım çok komik bu arada 45 turnuvanın 28 ini terran 21ini protoss 2 sini zerg filan almış tam olarak öyle değil de buna yakın). yok ırk olarak 52t 22p 7z oyuncu olarak 22t 12p 3z tabi starleagueleredede son yıllarda zerg üstünlüğü var mesela, biride onu yazmış aynı şekilde 3p 7t 10z diye. e şimdi bw demi imbalanced diyicez. oyunun trendleri var işte, ezişlcek büzülcek yoğrulcak. biraz zaman lazım hala bence, 2 ay falan, sonra tekrar konusmak lazım. ps: adam idranın kileri koymamış bide sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 FreEmoon said: scorch said: tamam da tunca 4 tane queen ile adamın 4 void rayini alamıyorum 4 Queen 400 mineral 4 void 1000 mineral + 600 gaz Alamıyorum diye çok takma kafana, normal yani 4e 4 olunca alamaman, void baya pahalı haliylede güçlü. 4 Queen 400 değil, 600 mineral yapar. ve bu işleri direk mineral gaz fazlalığı ile karşılaştıramazsınız. zira örneğin mutalisk'ler daha pahalı olduğu halde, aynı sayıdaki mutaliskler hidraliskleri yenemez. denge fiyata göre değil, taktiklere göre sağlanıyor daha çok. rakip mass stalker giderken maradur gitmeyip te marine basarsan, ama ben daha çok para harcadım adamın unitleri yendi diye ağlayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ? marine stalkerı parcalıyoki, hatta marauderdan daha cost effiecnt parcalıyo. marinelerinizi sevin arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Cuce said: ? marine stalkerı parcalıyoki, hatta marauderdan daha cost effiecnt parcalıyo. marinelerinizi sevin arkadaslar. ya neyse işte. maradur vs armored bonuslu olduğu için onu örnek verdim. hellion diyelim marine yerine o zaman :D terrandan çakmam pek. zergim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bordomavi said: hellion diyelim marine yerine o zaman Yok artık, SVC diyelim istersen. Bariz bir şekilde birbirinin antisi olmayan her birim için maliyet direk aralarında ki dengenin önemli bir kriteridir oyunda, özellikle bu birimler birden fazla çeşit birimin olduğu gruplar içinde değilse (ki örneğimizde her iki tarafta tek tip birim) bu örnek daha da belirgin hale gelir. 4 void her acıdan 4 queen karşısında üstündür, eğer voidleri kullanan salak gibi doğrudan queen'lere saldırmıyorsa. Eğer oyunda az malzeme ile yapılan bizim bilmediğimiz herkezi ezen bir birim varsa sen zaten yanlış oyun oynuyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Cuce said: Desu said: bu mesajı, bugüne kadar yapılmış sc2 turnuvalarında elde edilen sonuçlara dayalı olarak ırk dağılımı yapmış birinin mesajına atmış (dağılım çok komik bu arada 45 turnuvanın 28 ini terran 21ini protoss 2 sini zerg filan almış tam olarak öyle değil de buna yakın). yok ırk olarak 52t 22p 7z oyuncu olarak 22t 12p 3z tabi starleagueleredede son yıllarda zerg üstünlüğü var mesela, biride onu yazmış aynı şekilde 3p 7t 10z diye. e şimdi bw demi imbalanced diyicez. oyunun trendleri var işte, ezişlcek büzülcek yoğrulcak. biraz zaman lazım hala bence, 2 ay falan, sonra tekrar konusmak lazım. ps: adam idranın kileri koymamış bide sanırım biliyodum birinin sayıları düzelticeğini OP ye dönüp sayılara birer birer bakıp yazmaya üşendiğim, sırf o yüzden" zerg filan almış tam olarak öyle değil de buna yakın " gibi bi şey getirmeye çalıştım sonuna ama yine de bekledigim oldu :P ya çok merak ediyorum oturup da lalushun quoteladıgım yazısını okuyan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 okudum ben hepsini boş boş imbalance whine i yerine guzel noktalara deginmis.ozellikle macro mekanikleri acisindan bw ve sc2 kiyaslamasi, oyunlarin macro ya gitmemesi gidememesi nedenleri vs. guzel seyler yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 FreEmoon said: Bordomavi said: hellion diyelim marine yerine o zaman Yok artık, SVC diyelim istersen. Bariz bir şekilde birbirinin antisi olmayan her birim için maliyet direk aralarında ki dengenin önemli bir kriteridir oyunda, özellikle bu birimler birden fazla çeşit birimin olduğu gruplar içinde değilse (ki örneğimizde her iki tarafta tek tip birim) bu örnek daha da belirgin hale gelir. 4 void her acıdan 4 queen karşısında üstündür, eğer voidleri kullanan salak gibi doğrudan queen'lere saldırmıyorsa. Eğer oyunda az malzeme ile yapılan bizim bilmediğimiz herkezi ezen bir birim varsa sen zaten yanlış oyun oynuyorsundur. ben 4 queen 4 voidi alabilir demedim ki. sadece para mantığı ile hareket edemezsin dedim sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 sonuçta iki farklı oyun abi, tamam devamı falan da bw'den farklı diye eleştiri yapmak qq'ya mantık getirmeye çalışmak gibi bişey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 söylediği şey kısaca nerde bw dinamiği nerde sc2 dinamiği. nerde bw dengesi nerde bu. çok az unite var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 bide bw ile sc2 karşılaştırılamaz. bw efsane sc2 daha yeni. patch lazım bolcana. sc2 çok güzel bir oyun ama bw değil tabiki umarız ilerde dahada efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 VoodooRush said: MorroW'u okurken IdrA'nın dediklerine yakın şeyler yazacaktım ki adam yazmış :) Morrow ' da adam değilmiş. şaka fln yapış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 nevayeshirazi said: VoodooRush said: MorroW'u okurken IdrA'nın dediklerine yakın şeyler yazacaktım ki adam yazmış :) Morrow ' da adam değilmiş. şaka fln yapış sanırım. harbiden ha morrow şımarık çocuk gibi aynı. durduk yere idra'ya laf etmiş. Gosu olmak reaperla kite yapabilmek değildir biri öğretsin şu morrow'a bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar