BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Laurelin said: BabacumMostors said: Seru said: sen nereye hayırdır? almanyaya, başka bir ülke için de vatandaşlık alma hakkım olduğunu öğrendim oranın işlemlerini de haftaya başlatıyorum 8-9 aya pasaportum gelir artık Malta filanmi? Degisik bi yontem bulduysan om den ses et :p Tesekkurler yetmez ama evetciler, sayenizde hepimiz bu duruma dustuk iste, ahmet altan, ilicak vs umarim beter olur yok malta değil eheh, kız çok acaip olacak ama ROMANYA ciguli ciguli gezecem romen pasaportumla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 abi o romen vatandasligi hakkinda konusalim mi?? musaitsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 romen kizlari cok guzel. sen git. ben geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 niye acayip olsun, uruguay pasaportu bile daha degerli su an T.C. pasaportundan, forever a turkroach fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 dasaaa said: romen kizlari cok guzel. sen git. ben geliyorum. cam world abi romanya. her evde 50 mbit internet ve bi cam whore var kesin. ama o yuvarlak hatli ufak kalcalar cok ilginc gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar