Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noldu lan nebulaya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nebula connectore tıkladım güncelleme cart curt hatası verdi açılmadı, siteye girdim client güncellemesi falan yok, sonra foruma bakayım dedim server çökmüşse yazmıştır birileri diye adamlar forumu bakıma almışlar
nebuladan birileri varsa bi bilgi versin
Mesaj tarihi:
connectoru açınca 3/1 i doluyor sonra bi task list çıkıyor iki dosyanın downloadı için bilgisayar indiremiyor o dosyaları task fail oluyor connector kapanıyor, windows 7 kullanıyorum sanırım sorun bilgisayarın programa download izni vermemesinden kaynaklanıyor firewallu kapadım ama fayda etmedi nasıl aşıcam ben bu sorunu?
Mesaj tarihi:
Crysis said:

connectoru açınca 3/1 i doluyor sonra bi task list çıkıyor iki dosyanın downloadı için bilgisayar indiremiyor o dosyaları task fail oluyor connector kapanıyor, windows 7 kullanıyorum sanırım sorun bilgisayarın programa download izni vermemesinden kaynaklanıyor firewallu kapadım ama fayda etmedi nasıl aşıcam ben bu sorunu?

abi siz matematiği nerde gördünüz daha 1/3 yazmasını bile bilmiyosunuz
Mesaj tarihi:
buldum bi yerden o dosyaları nebulanın içine atmaya çalıştım bunu yapmak için yöneticiden izin almalısınız diyor, benim lan yönetici anla artık .... bilgisayarı
Mesaj tarihi:
connectorü açıyorum üçte biri doluyor, sonra görevler listesi çıkıyor, görevler:
downloadrar statics0.mul
downloadrar staidx0.mul
indiremiyor bu dosyaları sonra görevler tamamlanamadı diyor ve connector kapanıyor
  • Yeni Oluştur...