Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nebula connectore tıkladım güncelleme cart curt hatası verdi açılmadı, siteye girdim client güncellemesi falan yok, sonra foruma bakayım dedim server çökmüşse yazmıştır birileri diye adamlar forumu bakıma almışlar nebuladan birileri varsa bi bilgi versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ne-bu-la yapılmamıştır yapayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 buraya yazcaına connectoru tekrar açmayı dene arada oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 150 kere denedim be forumlar da hala bakım modunda kısa sürede tekrar aktif olacaktır yazıyo bi de 2 gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 connectoru açınca 3/1 i doluyor sonra bi task list çıkıyor iki dosyanın downloadı için bilgisayar indiremiyor o dosyaları task fail oluyor connector kapanıyor, windows 7 kullanıyorum sanırım sorun bilgisayarın programa download izni vermemesinden kaynaklanıyor firewallu kapadım ama fayda etmedi nasıl aşıcam ben bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 s.............. öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Crysis said: connectoru açınca 3/1 i doluyor sonra bi task list çıkıyor iki dosyanın downloadı için bilgisayar indiremiyor o dosyaları task fail oluyor connector kapanıyor, windows 7 kullanıyorum sanırım sorun bilgisayarın programa download izni vermemesinden kaynaklanıyor firewallu kapadım ama fayda etmedi nasıl aşıcam ben bu sorunu? abi siz matematiği nerde gördünüz daha 1/3 yazmasını bile bilmiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 arada olur öyle ufak tefek hatalar matematğim gayet iyidir sen merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 tamam o zaman sorun yok aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yıl 2010 hala ne bu la alın bayram hediyesi ss, gm skill yok yalnız dikkat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 eski nebula bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bilgisayar da win98 falan zatne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 win98 akar yeni versiyonlarda eski oyunlar arıza çıkarıyor lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 olm şöle eskileri hatırlatıyorsunuz sonra heves edip giriyorum nebulaya ağaca kafaatmış gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bildiğimiz horseu paintte boyamış bize yedirmeye çalışıyo unicorn diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 p1 166mmx, 32mb edoram, 2mb s3 virge, 33.6k modem tam olarak o pc sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 staidx0.mul statics0.mul abi arıza verenler tam olarak bu dosyalar bilen biri varsa yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 başka bi staidx.mul bulup kopyala uo klasörünün içinden adını da staidx0.mul olarak değiştir. diğerine de aynı işlemi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 buldum bi yerden o dosyaları nebulanın içine atmaya çalıştım bunu yapmak için yöneticiden izin almalısınız diyor, benim lan yönetici anla artık .... bilgisayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sana verdigi hata ne arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 kapattim nebulayi, artik uo oynanmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 connectorü açıyorum üçte biri doluyor, sonra görevler listesi çıkıyor, görevler: downloadrar statics0.mul downloadrar staidx0.mul indiremiyor bu dosyaları sonra görevler tamamlanamadı diyor ve connector kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Senin bilgisayarın içine şeytan kaçmış kurşun döktür geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Sil tekrar yükle, bugun banada oldu aynısı sildim sıfırdan indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar