Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HWA Klan Başlığı

tunca

Öne çıkan mesajlar

Daha yeni yeni toparlanıyoruz ama bizim de bir başlığımız olsun. Duyurular, haberler, klan içi iletişim için bu başlığı kullanıcaz.
Şu an ki kadro:

fevax
Memphis
Oyman
Berzerger(desu)
Infestor
SeksyZerg
novandaz
DerangereD

Web sitesi:
http://games.hardwarena.com/index.php

Yakında aktif olarak turnuvalara katılmaya başlayacağız
HWA FIGHTING~
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Benim gibi noobu aldılarya bu klanın işi çok zor artık.

estagfurullah olur mu

Tyrannus said:

seksiyi getirdiniz paticige ya daha hiç bir şey istemiyorum
I <3 HWA

haklısın. seksyzerg isminin hakkını fazlasıyla veren bir arkadaş.
bizim gibi nerdlerin arasında ne işi var bilinmez ama kendisini çok seviyoruz, paticiğe hoşgelmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Sunum yapmam ilgili getirdiğim açıklığı buraya da getirmek istedim. Sonuçta burası benim clanımın başlığı.

her şey den önce benim sunum işine hobi olarak gönüllü başladığımı belirtmek istiyorum. amaç turnuvalarda oynanan oyunlara observer olarak giremeyenlerin takip edebilmesini sağlamaktı.

O yüzden bana oyunda olsun forumda olsun önerildiği gibi sc2 yi bırakıp bu işe yönelmek gibi bir şey asla olmayacak.
Öncelik hala sc2 yi oynamak benim için. Dolayısıyla yayın yapmayacağım/yapamayacağım zamanlar da olacak. Zaten kış geliyor iş güç malum iyice azalacak.
Benim amacım az yapabilsem de en azından güzel yapılması öz yapılması öyle ya da böyle (pro game sunma vs gibi).

En azından birileri başlarsa başkalarının da ilgisini çekip başkalarının denemesini sağlayabiliri,başkaları bütün zamanını buna ayırabilir. Ama ben ne yazık ki ben o kişi olmayacağım.

Kısacası bu işi tek Türkiye'de tek olarak üstlenen kişi olmak niyetinde değildim zaten geçen hafta ilk maç yorumunu yaparken(sc2 için), daha bi çok arkadaşlar var vodlara yorum yapan vs. onlardan da güzel hamleler geleceğine inanıyorum.

sadece belirtmek istedim benim için öncelik oynamak, sunum değil. Sunumu hepimiz zevk alalım, tat katsın diye yapıyorum.

bana önerilerde bulunan arkadaşlara tekrar teşekkürler. ama bazı öneriler bu işi sürekli yapan/yapacak biri için yapılmış gibi. üzgünüm ki ben hem bu işe 1 hafta önce başladım IEM finaliyle hem de sunum diyince akla gelen ilk kişi olmayı amaçlamıyorum.

Streame ilk başlarken kendi oyunumu streamlemek amaçlı başlamıştım teamliquidde ve oyuna yeni başlayan zerglere birkaç şey gösterebilir miyim acaba diye.

Bu hala devam ediyor.

Sadece size benim bu işe nası baktığımı bilmeniz açısından açıklama ihtiyacı duydum. Ben bu iş için ilkleri kör tulumba yapmaya çalışıyorum (ESL gibi) ama sonunca da olmayacağım mutlaka birileri gayret sarfedecektir bu iş için özel olarak.

bu zamana kadarki turnuvalara pek katılmadım hazırlanmaya zaman bulamadığım için ama top 10 olmasam da hala iddialı bir
zerg sayılırım. bundan sonra da turnuvalara daha çok katılıcam.

sevgiler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...