tunca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Daha yeni yeni toparlanıyoruz ama bizim de bir başlığımız olsun. Duyurular, haberler, klan içi iletişim için bu başlığı kullanıcaz. Şu an ki kadro: fevax Memphis Oyman Berzerger(desu) Infestor SeksyZerg novandaz DerangereD Web sitesi: http://games.hardwarena.com/index.php Yakında aktif olarak turnuvalara katılmaya başlayacağız HWA FIGHTING~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 hwa-iting!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paticiğe üye olmamış HWA üyeleri lütfen üye olsun ve aktif olarak bu başlığı kontrol etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ama paticiğe üye olmamış üyeler bu mesajı nası görcek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ben msnden link atıcam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 hwa ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 esl ve tsl accountlarınızda da hwa clanına girerseniz güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 vay rakip clan~~ hadi bakalım bir clanwar yapalım bir arada kozları paylaşalım. desu nun sizde olmasını çok kıskanıyorum.sölemeden geçemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Benim gibi noobu aldılarya bu klanın işi çok zor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seksyzerg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 hwa!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 seksiyi getirdiniz paticige ya daha hiç bir şey istemiyorum I <3 HWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Oymanq said: Benim gibi noobu aldılarya bu klanın işi çok zor artık. estagfurullah olur mu Tyrannus said: seksiyi getirdiniz paticige ya daha hiç bir şey istemiyorum I <3 HWA haklısın. seksyzerg isminin hakkını fazlasıyla veren bir arkadaş. bizim gibi nerdlerin arasında ne işi var bilinmez ama kendisini çok seviyoruz, paticiğe hoşgelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 --gercekleri ogrendim anlamsız bi msj haline geldi bu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 yanlız kaptanım tunca olsa online olmaya utanırım.bunu da anekdot olarak ekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seksyzerg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 özel helikopterle getirdiler :):) bora borada tatildeydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 screwy said: simdi bu topicte sc2 oynayan kız war diyosun? gız değil. seksiii erkek. ama forumda kız var yani benim kız arkadaşım takip ediyor burayı. kendisi silver top 5. dikkat etmek lazım. bronzedan başladı sonlardan şimdi goldu zorluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 seksi erkek diye bir şey yok. GL btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Deacon said: seksi erkek diye bir şey yok. GL btw. hayır Seksi erkek seksyzerg erkek anlamında. kısaltma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 off ne uçmuşum. olsun gene de seksi erkek olduğunu düşünenler varsa doğrusunu öğrenmiş oldular :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sdf zaten gidip spamledim tuncayı.. ausduahsdıuhasudh cevabımı alınca postumu silmistim ama cok hızlı quotelandıgımı goruyorum das :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seksyzerg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 seksi erkek olmaz mı :D bu konuyu anket yap bi ara.. eger referans noktayı hatun kişi olarak alırsan ki onlar da sevisgen maluklardır, bu durumda sexi bi erkek söz konusudur ama sen diyosanki bana mı seksi, bu durumda da sen olaya erk kadın değil,"zerg" gözüyle bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 seksy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 beni de alın yaa bu klana :P (ciddiyim :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Sunum yapmam ilgili getirdiğim açıklığı buraya da getirmek istedim. Sonuçta burası benim clanımın başlığı. her şey den önce benim sunum işine hobi olarak gönüllü başladığımı belirtmek istiyorum. amaç turnuvalarda oynanan oyunlara observer olarak giremeyenlerin takip edebilmesini sağlamaktı. O yüzden bana oyunda olsun forumda olsun önerildiği gibi sc2 yi bırakıp bu işe yönelmek gibi bir şey asla olmayacak. Öncelik hala sc2 yi oynamak benim için. Dolayısıyla yayın yapmayacağım/yapamayacağım zamanlar da olacak. Zaten kış geliyor iş güç malum iyice azalacak. Benim amacım az yapabilsem de en azından güzel yapılması öz yapılması öyle ya da böyle (pro game sunma vs gibi). En azından birileri başlarsa başkalarının da ilgisini çekip başkalarının denemesini sağlayabiliri,başkaları bütün zamanını buna ayırabilir. Ama ben ne yazık ki ben o kişi olmayacağım. Kısacası bu işi tek Türkiye'de tek olarak üstlenen kişi olmak niyetinde değildim zaten geçen hafta ilk maç yorumunu yaparken(sc2 için), daha bi çok arkadaşlar var vodlara yorum yapan vs. onlardan da güzel hamleler geleceğine inanıyorum. sadece belirtmek istedim benim için öncelik oynamak, sunum değil. Sunumu hepimiz zevk alalım, tat katsın diye yapıyorum. bana önerilerde bulunan arkadaşlara tekrar teşekkürler. ama bazı öneriler bu işi sürekli yapan/yapacak biri için yapılmış gibi. üzgünüm ki ben hem bu işe 1 hafta önce başladım IEM finaliyle hem de sunum diyince akla gelen ilk kişi olmayı amaçlamıyorum. Streame ilk başlarken kendi oyunumu streamlemek amaçlı başlamıştım teamliquidde ve oyuna yeni başlayan zerglere birkaç şey gösterebilir miyim acaba diye. Bu hala devam ediyor. Sadece size benim bu işe nası baktığımı bilmeniz açısından açıklama ihtiyacı duydum. Ben bu iş için ilkleri kör tulumba yapmaya çalışıyorum (ESL gibi) ama sonunca da olmayacağım mutlaka birileri gayret sarfedecektir bu iş için özel olarak. bu zamana kadarki turnuvalara pek katılmadım hazırlanmaya zaman bulamadığım için ama top 10 olmasam da hala iddialı bir zerg sayılırım. bundan sonra da turnuvalara daha çok katılıcam. sevgiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 platin temsilcisi olarak alın beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar