di Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Goztepe'de macin sonuna dogru ortalik yikildi valla. Cevrede bu kadar cok hatun oldugunu bile bilmiyorum, cigliklarindan farkettim var oldugunu. hehe.
Lauranas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 cok zor mac ama bu gazla sansimiz gayet yuksek. takimdaki herkes inanmis durumda umarim bu aksamda yuzumuzu guldururler. haydi 12 dev adam gonlumuz sizinle.
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 adamlarin hic bi as oyuncusu gelmemis bi kevin durant bide lamar odom var iyi gerisi 3rd string oyuncu bu halleriyle bile finaldeler soyle bi kobe bryant lebron james iverson vs gelmis olsa sahaya cikmaya gerek yoktu ama simdi %50 50 sanslar
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Fransa takımı da full atletik zencilerden oluşuyordu ama kolay yendik. Şimdi de yıldız destekli Amerikan zencileri geldi, zor olsa da ümitliyim ben maçtan. Bu arada Teodasic insan değil cidden süper oynadı adam.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Revenant said: adamlarin hic bi as oyuncusu gelmemis bi kevin durant bide lamar odom var iyi gerisi 3rd string oyuncu bu halleriyle bile finaldeler soyle bi kobe bryant lebron james iverson vs gelmis olsa sahaya cikmaya gerek yoktu ama simdi %50 50 sanslar Billups'ı saymamak hmmm
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 billups'in yerine oynicak kimler var bi say istersen bariz 3rd string herif allstarlardan kimse yok USA'de soyle ilk 5 olustursan billups koyarmisin? ben sahsen kobe lebron diye baslarim yani gider o liste.
razzo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bağdat caddesinde insanlar arabaların tepesinde gayet bagırıp cagırıyolardı. insan gibi eglenmesini bilemeyen bir sürü ''insan'' da vardı tabi. ben 3 tane araba kazasına şahit oldum caddede. arabanın camlarına ckmıs bissürü insan varken zaten dolu sayılabilecek bir yolda hız yapmak nedendir anlamak zor.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Revenant said: billups'in yerine oynicak kimler var bi say istersen bariz 3rd string herif allstarlardan kimse yok USA'de soyle ilk 5 olustursan billups koyarmisin? ben sahsen kobe lebron diye baslarim yani gider o liste. iyi böyle baktığımızda kevin durant'i de koymam lamar odom'u da yani.Ben demedim ama 2 adam var diye sayma.3 adam var adam gibi diğerlerine oranla.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?30,4508243,5086686,page=87#msg-5086686
Öne çıkan mesajlar