ladywar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Arkadaşlar elimde bu bass lardan iki tane mevcut hem fiyatı nedir? Kaça gider? nasıl basstır? bunu araştırıyorum hemde almak isteyen olursa satmak istiyorum yardımcı olursanız tesekkür ederim. Bassin markasi Denox 1200 sub. Bassin arka tarafinda bir kac ayar var bassi kısıp aciosnz birde galiba hoparlör baglarsanız onun ayari zaten internette aradiginizda cikio özellikleri ama ben anlamiyorum Not:Basslar haciz yolu ile geldi kirasini ödemeyen arkadaştan borcuna karsi alinan mallar arasinda o yüzden kaca aldin demeyin :D Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 resim 2 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 resim 3 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 resim 4 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 resim 5 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 markası denox bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 abi ses sisteminin iki üç parçasını almışsın gibi duruyo http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-hoparlor-subwoofer-5-1-denox-leon-piano-black-hoparlor-subwoofer-seti-29023401/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 galiba benim ki bundan farklı birde bi yerden almadim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 adamdan almışsın işte anladık, adamın 3. fotosuyla senin 5. foton aynı o yüzden koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 o zaman diger fotolara bak ön taraf tutmuyor birde bende 2 tane var! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben aslıdna elindekilerin bir işe yaramayacağını söylemek için koydum onları oraya. Kolay gelsin birilerini satabilirsen sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Olum sen nasıl bir malsin ben anlamadim önce o bassi almissin diyorsun sonra bir ise yaramaz diyosun sen herseyi kendin gibi ise yaramaz zannetme gayette iyi vuruyor senin gibi öküzler sayesinde burda bisey satilmiyor parani veriyimde köyüne dön koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sakin ol yiğidim. ona buna para verip köyümüze döndürecek paran varsa niye satıyosun, üzerine dantel koy dursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar