BaaL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 http://tv.esl.eu/de/ TaKe organized a €500 Invitecup for 8 players. Hasuobs, Socke, DemusliM and ReT will play from his place and Dimaga, White-Ra, BratOK and MorroW will play on the Internet. The whole show will bring you a ton of thrilling matches plus interviews and backstage material that you would not see at an usual event. The tournament mode Double Elimination Best of three Grand Final: Best of Five Tournament Grid Matches of the first round: ret vs MorroW DeMusliM vs White-Ra HasuObs vs dimaga Socke vs roxkisBratOK Prizemoney: #1 €300 #2 €150 #3 €50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kadro baya iyi baya baya keyifli duruyorda prize ne kadar az lan. Ben whitera olsam oynamam o kadarcik para icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kadro iyiymiş izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 bizde istanbulda kafeye kimseyi getiremezsin adam ülkeden ülkeye gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Takein kız arkadaşı kafayı yiyordur herhalde geçen demuslime fish and chips yaptı şimdi evi SCciler işgal edio falan ahaeu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 TD)Pentagram said: bizde istanbulda kafeye kimseyi getiremezsin adam ülkeden ülkeye gidio adamlar profesyonel, sc üzerinden para kazanıyor. 300 500 her hafta 3-4 turnuva. 2 ayda bi büyük turnuva vs. bizimkilerin hepsi hobi olarak oynuyor. para kazanan eden yok. haliyle 2 el sc atıcam diye kafeye gitmeye ne gerek var :d evden de oynanıyor negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ben kazanicam para sc2den cok iddaliyim. 2 sene ugrassam 4 dolar falan verirler helalinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Ret nasıl verdi oyunu anlamadım ahaha :). Boşa giden broodlordlar, hatchery eksikliği o expe izin vermesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Keyfe bak adamların ya, hayat bunlara güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 MarinZ said: Keyfe bak adamların ya, hayat bunlara güzel işte. abi keyf diosunda, hani hic biri birbirinin kankası deil biraz yapmacık hareketlervar, ki zaten 1k euro luk odul var ole bi odul varken bira iciym egleniym demez ordaki bebeler, hepsi ortamı eglenceyi sallayıp turnuvaya konsantre olurlar, yani burdan gözüktügü eglenceli falan deil, bizim cafe turnuvalarımız bundan iki bin kat daha eglenceli oluyor, oyuncuların arkasında salca yapan tipler falan oluoyo bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polar_Bear Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 BaaL said: adamlar profesyonel, sc üzerinden para kazanıyor. 300 500 her hafta 3-4 turnuva. 2 ayda bi büyük turnuva vs.Sadece para ödülünden de değil, turnuvaya 20 kişi gidiyor ödüller 5 kişiye veriliyor. Hatta düşük meblağlar uçak parasını bile karşılamaz. Ancak profesyonellik anlayışı oturmuş durumda. Takımlar her turnuvada oyuncu bulundurarak "pubicity" yapmış oluyor. Görünürlükleri arttıkça sponsorluk anlaşmaları imzalamakta zorlanmıyorlar. O anlaşmalarda da oyunculara, ciddi meblağlar olmasa bile fındık fıstık parası olmanın çok üzerinde ücretler ödenebiliyor. Yani turnuvaya katılan oyuncu, turnuvanın para ödülünü kazanmasa da para kazanabiliyor. Ama şu da var tabi, SC'yi mesai gibi oynamak istemezdim ben :D Kaybedince şimdi "Ovv ne verdin la elime" diyebilmenin özgürlüğü var. Profesyonel olunca her haftasonu takım toplantısı yapacaklar falan... Ohooo, uğraşamam. Memphis said: odul varken bira iciym egleniym demez ordaki bebeler, hepsi ortamı eglenceyi sallayıp turnuvaya konsantre olurlar, yani burdan gözüktügü eglenceli falan deiltam olarak benim söylediğim de buydu işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Takesen le kanka olanin topu insaata kacmistir. öhhe igrenc almanca müzikler koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 aynen açtı gene almanca rap çile gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Basti diye biri var ki bu adama 10 takar. Adam süper cast yapiyordu esl adama yasak koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Şişman eleman kim ya? yayılmış dana gibi kameranın karşısına (: Bu arada Bratok vs Demuslim 1. maç epicti. Gördüğüm en iyi TvT idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 oy epic maçlar oluyo demuslim vs bratok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 demuslim cok alcak gönüllü biriymis. severim böyle adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ve kazandı demuslim, hellions ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 nerden izliyosnuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 http://tv.esl.eu/de/esltv_stream/stream/55-flv-proxy röpörtaj yapıyo şimdi. bu arada teamliquid'de bütün turnuvaların streamlerine link oluyo zaten oradan bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 1.Maçı izleyemedim de sanırım Gretorpun buildi demuslimin marine-helionunu dövüp tank-vikinge geçip oyunu alır sanırım :). İlginç bir build patchten sonra özellikle marine fazlalığıyla, 2-3 tankla base e tıkmaya çalışan terranları üzüceğe benziyor. :) Helionları çok iyi kullandı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 aslında baya bilgilendirici oldu benim içim ya, bioball vs bioball çok marine medivac olan kazandı tabi doğal olarak sdf kendim düşünmek zor geliyo heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Son maç dışında diğer seriyi izlemedim de hiç mi tank çıkarmadılar merak ediyorum. Replay lazım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 valla ben 2. ve 3. maçları izledim, 2.de 2-3 tank çıkardı sanırım bratok ama fayda etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Bu tarz turnuvaların replaylerini pek yayınlamıyorlar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar