Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Homestory Cup

BaaL

Öne çıkan mesajlar

http://tv.esl.eu/de/

TaKe organized a €500 Invitecup for 8 players. Hasuobs, Socke, DemusliM and ReT will play from his place and Dimaga, White-Ra, BratOK and MorroW will play on the Internet. The whole show will bring you a ton of thrilling matches plus interviews and backstage material that you would not see at an usual event.

The tournament mode
Double Elimination
Best of three
Grand Final: Best of Five
Tournament Grid
Matches of the first round:
ret vs MorroW
DeMusliM vs White-Ra
HasuObs vs dimaga
Socke vs roxkisBratOK

Prizemoney:
#1 €300
#2 €150
#3 €50
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

bizde istanbulda kafeye kimseyi getiremezsin adam ülkeden ülkeye gidio

adamlar profesyonel, sc üzerinden para kazanıyor. 300 500 her hafta 3-4 turnuva. 2 ayda bi büyük turnuva vs.
bizimkilerin hepsi hobi olarak oynuyor. para kazanan eden yok.
haliyle 2 el sc atıcam diye kafeye gitmeye ne gerek var :d
evden de oynanıyor negzel.
Sosyal ağlarda paylaş

MarinZ said:

Keyfe bak adamların ya, hayat bunlara güzel işte.

abi keyf diosunda, hani hic biri birbirinin kankası deil biraz yapmacık hareketlervar, ki zaten 1k euro luk odul var ole bi odul varken bira iciym egleniym demez ordaki bebeler, hepsi ortamı eglenceyi sallayıp turnuvaya konsantre olurlar, yani burdan gözüktügü eglenceli falan deil, bizim cafe turnuvalarımız bundan iki bin kat daha eglenceli oluyor, oyuncuların arkasında salca yapan tipler falan oluoyo bizde
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
adamlar profesyonel, sc üzerinden para kazanıyor. 300 500 her hafta 3-4 turnuva. 2 ayda bi büyük turnuva vs.
Sadece para ödülünden de değil, turnuvaya 20 kişi gidiyor ödüller 5 kişiye veriliyor. Hatta düşük meblağlar uçak parasını bile karşılamaz. Ancak profesyonellik anlayışı oturmuş durumda. Takımlar her turnuvada oyuncu bulundurarak "pubicity" yapmış oluyor. Görünürlükleri arttıkça sponsorluk anlaşmaları imzalamakta zorlanmıyorlar. O anlaşmalarda da oyunculara, ciddi meblağlar olmasa bile fındık fıstık parası olmanın çok üzerinde ücretler ödenebiliyor. Yani turnuvaya katılan oyuncu, turnuvanın para ödülünü kazanmasa da para kazanabiliyor.

Ama şu da var tabi, SC'yi mesai gibi oynamak istemezdim ben :D Kaybedince şimdi "Ovv ne verdin la elime" diyebilmenin özgürlüğü var. Profesyonel olunca her haftasonu takım toplantısı yapacaklar falan... Ohooo, uğraşamam.

Memphis said:
odul varken bira iciym egleniym demez ordaki bebeler, hepsi ortamı eglenceyi sallayıp turnuvaya konsantre olurlar, yani burdan gözüktügü eglenceli falan deil
tam olarak benim söylediğim de buydu işte...
Sosyal ağlarda paylaş

1.Maçı izleyemedim de sanırım Gretorpun buildi demuslimin marine-helionunu dövüp tank-vikinge geçip oyunu alır sanırım :). İlginç bir build patchten sonra özellikle marine fazlalığıyla, 2-3 tankla base e tıkmaya çalışan terranları üzüceğe benziyor. :)

Helionları çok iyi kullandı ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...