Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Yerleştirme Sonuçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben hergün 4-5 defa bakıyorum ösym'nin sitesine ama bi açıklama yok. Benim bildiğim bu hafta olması lazımdı.[signature][hline][spo1=Tıklama!]Tıklamasana bee!! Ne güzel tek satır imzam vardı serdin yere hepsini!!! İşin gücün yok mu benle uğraşıyosun!!! Kim toplucak bu kadar yazıyı!! Git işinin başına ben toplarım artık yavaş yavaş pffff!!![/spo]
Mesaj tarihi:
www.osym.gov.tr de yazıyor ki zaten yarın 10.30 da açıklanacağı[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu.
Mesaj tarihi:
Şimdi baktım da siteyi hazırlamışlar. bi heyacan başladı bende. İlk zaman ki gibi sistem zamanını saymaya başlıcaz eheh. Zevkli oluyo aslında :)[signature][hline]come forth my friend...
Mesaj tarihi:
Ben waptan öğrenicem büyük ihtimal :)
Hmm sanırım yine öss sonucundaki yoğunluk olcak :(

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 18 Ağustos 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
off o stresli donemlerden bi taneside yarın dimi oyy[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
hram hrum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...