Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Selam. ADSL 1024 kullanıyorum, sitelerin performansı çok iyiydi. Birden erişim sorunu aldım. Modem'de DNS'ler auto discovered şekilde duruyor. PC'de de DNS'ler ayarlı değil. Mesala forum.paticik'e girerken mail.yahoo'ya giremiyorum? Nedir bu sorun? DNS'ler ne olmalı?[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bugün ve dün bi aralar sorun vardı. Dün mesela 1 saatin üstünde kopuktu benim adsl. O arada Kenshin'i seyrettim gerçi iyi oldu :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Çok uzun zaman önce 212.156.4.20 gibi olan DNS'ler 212.156.4.6 ve 212.156.4.7 şeklini almıştır. DNS ayarları yapılı değilse www.paticik.com yerine ip adresi yazmanız gerekebilir çünkü dnsler web uzayından site adını ip ile eşitleyip istenen ip'ye ulaşmamızı sağlıyorlar.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 selam eğer zyxel modem kullanıyorsan arasıra DNS ler atabiliyor . bende de bir ara oluyordu ama artık hiçbir sorunum yok 1 aydır (nedense)[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 nasıl çözeriz bu sorunu.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar