forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 efemoline patanol fucithalmic: bunun kadar mantıksız damla görmedim doktor 3ünü kombo olarak verdi lens kullanma dedi pek kullancağıma inanmadığımdan ve sırada çok bekleyen olduğundan lan damla işte damlatırsın deyip detaylı soramadım buraya sorayım elbelt damlatan vardır sabah akşam damlatıyorum arada lens taksam faydası olur mu bunları 2-3 dakka arayla damlatıyorum karışmasınlar birbirine yüzümü yıkıyorum bu çok saçma aslında bir de sanki 1 damla az geliyor psikolojik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Conjunctivit mi oldun? bunlar sadece basit bişi ya da alerji için gibi duruyor, ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 arpacık vardı o geçti göz numarası öğrenmek için gittim senin gözler oksijensiz kalmış lense ara ver bunları kullan dedi benim de aklıma yattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 3-4 ay önce ben de kullandım, lensleri kullanma damlalar bitene kadar. Yamulmuyorsam göler kendini iyileştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar