moncici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 merhaba. şöyle kusmuklu bir arka koltuk + iç cam yıkatacağım. sordum bir yere 200 lira dediler özel makineler kullanılması gerekiyormuş çıkması için. daha ucuza halledeceğim bir yer var mı istanbul anadolu yakasında? ama iyi temizlemeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Ziverbey'den çık Marmara üniversitesi kampüsünü geç. Hastane kavşağındaki ışıklardan sola gir. Hastane girişini geç. Işıklardan sağa gir ve ilk aradan sol yap. Orada hemen döndüğün gibi görürsün. Baya sağlam yer. İç dış süper temizliyorlar. İsteğine göre cilala parlat da var. Adını hatırlayamadım şimdi. Bu arada geçmiş olsun. O koku inanılmazdır yaz güneşi altında... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sağol kaça temizliyorlar tahmini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Açıkçası tam bilmiyorum. Ama her gün geçiyorum önünden. İstersen sorarım senin için kaça patlayacağını. Extreme bir temizlik sonuçta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kusmukta alkol varsa özel makine de kar etmez. zamana bırakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 iş gerçekten. 200 lira da makul detaylı iç temizlik için. tek arka koltuk falan gibi böldürmen zor olur zaten. komple iç yaptırman gerekir. bi arkayı yapalım 40 lira veriyim dersen ugrasmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 şu yerinde yıkama olayları vardı iflas mı etti bütün bu işi yapanlar google da çıkmıyor titizlik var, adamın iş elbisesiyle oturması, çamurlu bezlerle iç camları silmesi delirtiyor ben parkedeyim, kapıyı açmıycam sadece dışını yıka diye anlatınca da cins oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 asudhaduah benim vardı yerinde yıkama işim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kime itekledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar