Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pil ömrü uzun telefon?


gecko

Öne çıkan mesajlar

200-300 lirayı geçmeyecek, hiçbir şey yapmadan sadece açık halde dururken 3-4 günde hatta mümkünse daha fazla durabilecek bir telefon modeline ihtiyacım var acil. Bende 6600 var 5 sene falan oldu alalı, hiçbirşey yapmıyorken bile 1-2 günde rahat bitiyor pili. Marka model hiç farketmez, arandığımda telefonun açık olması gerek her dakka şarj edemeyeceğim bir yerde olacam. Lütfen yardım edin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Samsung Genoa C3510

Sevgilime aldık. Deli gibi mp3 dinler, günde en az 3 saat konuşuruz. 3 günden aşağı gitmedi şimdiye kadar o derece yüklenmeye rağmen.

Çok konuşmuyorsan deli gibi 1 hafta çeker senin kahrını.

Dokanmatik ekranlı.




Hmm biliyorum bu telefonu birkaç arkadaşta görmüştüm, Philips'in modellerinden daha iyi gözüküyor. Fiyatı da ucuzmuş, 300 lira bile değil nerdeyse. Bunu bir düşüneyim fikrin için sağol :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

samsung un ucuz dokunmatik ekranlılarıdan alma delirirsin. Arkadaşımda corby vardı, üstteki telefonu tam bilmiyorum şimdi ona laf etmiyim ancak corby yi şöyle 1-2 saat kullandım ve dokunmatik ekranı o kadar kötüydü ki telefonu fırlatıp yere atasım geldi.

edit: ayrıca bu telefonların qwerty klavyesi yok dokunmatik olarak, böyle normal tuş klavyesi gibi oluyor, onları da dokunmatik ekranla kullanmak tamamen bir işkence. Çok mesaj yazan biriysen baya sorun çekebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...