Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bulunduğum bölgede dsl hizmeti verilmediği için dsl alamıyorum bari bir kablo olayına gireyim diyorum.kablonet'in aylık komple masrafı nedir?b ir de telekom çok boşladı kabloyu dandik oldu falan diyorlar.durum nedir anlatırmısınız? burada çok yavaş olacağını sanmıyorum çünkü çok fazla internet kullanıcısı yok yığılma olmaz.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Aramaya kablonet yazsaydın bu bılgılere ulasacagını tahmın edıyorum fekat yınede yazayım. kablo dandık oldu dıye bısey yok gayet normal vede guzel. Aylık masrafları 64kbe en son 65 kaattı toplam birazını ttnete bırazınıda kablonete oduyorsun ıste. Tabi 64kb aldıgın zaman 128kb hızmetyı verıylıyor otomatıkman. Yanlız gecenlerde bı topıc acılmıstı kablonete olan destek hızmet bedelını odemenıze bır sure gerek yoktur dıye. Bu sureyı 2 ay olarak hesab edersen 2 ay 128kb cable a 36 mılyon odemek oldukca karlı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kablonet aslında dandik değil de başındaki hödük telekomda zaten artık adsl e yatırım yapıyo adsl müdürü canavar gibi çalışırken kablo yattı daha istanbulun bazı büyük semtlerinde bile kablonet yok iken bizim köye bile adsl geldi tamam telefon hattını kullanıyo alt yapısı daha kolay belki ama hiç çalışmazmı adamlar zaten bu ivmeyle giderse 3 sene sonra piyasa adsl in olucak,adsl üzerinden televizyon hizmeti bile vermeyi düşünüyolar niyetleri bozuk kabloyu gömecem hiç çalışmadılar diyo adsl müdürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 oturduğun yere bağlı bi de. ankarada kablo interaktif beni çıldırttı valla. zaten iptal ettirdim üyeliğimi 23ünde bitiyor kablo sonra adsl ne zaman gelirse artık. o kadar fıttırdımki arada netsiz kalabilirim ama 1 ay daha para vermem ben bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar