St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Temizlikten önce 3 gün suyu gölgede ve toz almayan kapalı bir yerde beklettim(penceresi açık),temizlik günü akvaryumun suyuyla aynı sıcaklıkta suyu leğene koydum,balıkları içinde aldım,taşları,bitkileri çıkarıp içini temizledim,sonra suyu akvaryumun içine koydum biraz soğuktu ısınsın diye beklettim ve içine dezenfektan koyup motoru açtım 3 saat kadar sonra hadi koyayım balıkları dedim bir baktım leğene yarısı telef neonların 5 ide ölmüş iki vatoz ve birde çöpçüm teşef olmuştu.Hata nerde sabah yemlerini vermiştim,su ve leğen temizdi suyun sıcaklığı akvaryumla aynıydı?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Leğen daha önce temizlik için kullanılmış olabilir mi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Evet ama çok temiz olduğuna eminim birde hepsi gitmemiş betayla melekler ve bir çöpçü kalmış .Hatta akabinde şöle bişi oldu siyah ve beyaz meleğim suyun üstünde ölü gibi duruyordu ,dokunuyordum gene hareket ediyordu ölü pozisyonunda öle dönüp duruyorlardı,ters yüzüyorlardı yani resmen şavkları kaymıştı sonra onlarda öldü.Ama kalan ikisine hiç bişi olmadı.Ya su ve yem için kovayla tuzluk almıştım keşke birde leğen alsaydım.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 harbi biraz katliam olmus bnce o legen icinde biraz deterjan ne biliim temzilk urunu kalmis olablir ama bilemem tabi gecmis olsun dostum...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Leğen olayını bilmiyorum ama akvaryumu tamamen boşaltıp herşeyi yıkayıp temizlemek pek sağlıklı değil balıkların açısından Akvaryumdaki biyolojik döngüyü oluşturan bakterileri katletmiş oluyosun böylece bilyap.com.tr bu siteyi ve forumlarını incele derim bilgi edinmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bence leğende birşeyler olabilir. ayrıca beta balıkları diğer balıklarla bir arada yaşamaz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yaşar ama akvaryum yeterince genişse betaları tek olarak beslemek lazım yalnız 2 beta aynı ortamda kavga ediyolar ha bide japonlarla aynı ortama koymamak lazım yoksa japonların ertesi güne 2x olur(2 ye bölüyolar hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Akvaryumun suyuy'la ayni sicaklikta demissin onemli olan sicaklik deil legene koydugun suyu dinlendirmen gerekirdi malumunuz istanbul'da yasiyorsaniz musluk sulari'nin durumu baya bi kotu..[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ama olse melek olurdu baga dayanıksız onlar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 öncelikle eaglecım o olaya dikkat ediyorum en basidinden akvaryumdaki suyun tamamını boşaltmam yada motorun filtresini tamamen temizlemem bu gibi şeylere dikkat ediyorum,leğendeki su olayına gelince burası bodrum su istanbul gibi değil zaten önceden temizlediklerimde balıklara hiç bişi olmamıştı.Birde betam çok mülayim bu güne kadar hiç bir sorun çıkmadı aralarında yalnız tabi akvaryuma başka beta atmıyorum :).Birtde ben eskiden az balık besliyordum.O yüzdende beta mülayimdi akvaryum yetiyordu bir anda balıklara yüklenincemi öldüler acaba?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Beta bencildir :) BEta diğer balıklara kötü kötü bakar :D[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Balıkları dışarı çıkardığını söyleyince ben hepten suyu değiştirdin sanmıştım Su değişimi yaparken balıkları çıkarmana gerek yok(yani hata burada hehe) %10-15 oranında suyu dipten çekerek al Sonra teze su koy onun yerine Haftada bir bu şekilde su değişimi yaparsan akvaryumun temiz kalır(dipten çekmek önemli) filtreyide 2-3 haftada bir akvaryumdan aldığın bir miktar su ile çalkala(musluk suyu kullanma sakın bu işlem için) yeterli olacaktır temizlik için Ayrıca istersen camdaki yosunlarıda silebilirsin(ben temizlemiyorum balıklar yiyorlar heh) [Bu mesaj EagleEye tarafından 18 Ağustos 2004 05:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ahh ahh bir zamanlar 1 çift vatozum vardı onlarda yerdi camdaki yosunları :( şimdi bütün sevgimi kalan yetimlere ve gelecek olan lepisteslere verecem[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 suyu dipten nasıl alcam ?Her motorun pompa özelliği varmıdır yoksa yeni aparatmı alcam[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Abi ben onca sene balık besledim. Hiç böyle bişi başıma gelmedi. vatoslar intihar etti ama hiç böyle bişi olmadı.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Geçmiş olsun kardeş..[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Lykastos, 18 Ağustos 2004 12:06 tarihinde demiş ki: suyu dipten nasıl alcam ?Her motorun pompa özelliği varmıdır yoksa yeni aparatmı alcam su değişimlerinde %10-15 ini değiştir demiştim ya, işte o değiştireceğin suyu dipten çek demek istemiştim bi hortum sokuyosun akvaryuma vakumlama yoluyla su akışını sağlayıp hortumun ucunu akvaryumun dibinde taşları ve balıkları çekmemeye dikkat ederek, suyun %10-15 civarı boşalana kadar dolaştırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar