DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 her tur bi transfer hakkı varmış ben daha kullanmadım, takımda 4 kişi sakat gözüküyordu maçlar başladığında anlamadım. zorunlu olarak 2-5-3 oynamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gareth bale (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bale bi tane daha yazsa dehşet kazanıcaktım canlıdan. sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ee h2h'te 1 puanla yenilmişim ama yedekteki adamım oynamayan adamın yerine auto-substitude ile girmemiş? itiraz ediyorum kural hatası var. zaten anelka kaptanken niye değiştirmek estiyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 kaptanı matchday içerisinden değiştirirsen yalan oluyor auto-sub, yazıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar