GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Evet Arkadaşlar Ommar'ın Jediliği AçıLmıstır Şimdilik Bekliyoruz.Hadi Hayırlı Olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hayırlı ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bi biz kaldik zaten[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 BOccOB ama nasıl oldu 24 saat kasış abartısız gündüz biri oynuyordu gece sabaha kadar be ben artık mutantlaşacaktık.ALLAH'tan açıldı Mimarlıkta açıldı jedilik sanırım 23-24'uncu falandı.Geriye zaten sadece Craftlar kalmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 tebrikler kelem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ben arkadasin yalancisiyim seklinde, duydugumu soyleyeyim. quest sisteminde questler bi yana, aldigimiz xp'leri 1/30 oraninda force xp'ye donusturecekmisiz ki, bu force skillerini tamamlamak icin yine 32 meslekte edinilen xp kadar xp almamiz gerekecekmis, ister tek prof'la ister cok prof'la.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar