madsoul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Her dijital foto makinasının usp kablosu aynımıdır.. aynı degilse RITE / VC-3210 marka dijital foto makinasının bilgisayar ile olan usp kablosunu nerden bulabilirim.. sizlerde varsa satabilirmisiniz?[signature][hline]Mail: [email protected] Msn: > [email protected] < Msn: [email protected] Msn: [email protected] Icq: 146399049 Icq: 9093131
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hayır değildir .. usb girişleri aynı olsa bile fotoğraf makinasinin üstündeki girişi farklıdır .. her makine ile 1 adet verildiğini düşünürsek insanlarin elinde fazladan olması zor bir ihtimal ... yazıcıoğlu işhanı tarzı yerlerde bulabilirsin belki[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
madsoul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 (Ears isimli vatandas yardim istedim bos yere konusun demedim 1000 mesaji boyle bos laflarlami kastin kardesim sen) Ayrıca elbette kaybetmeye onlem olarak uretilmistir o kablodan yazıcıoglunda bulurum diyorsunuz demek.. hmmm bakarım..peki bu tur seyleri satan yazıcıoglundan baska bir yer varmı ?
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 çoğu aynıdır bende mesela üçtane aynı türden usb kablosu var 1 kabloyla kamera fotoğraf makinası ve telefonu bağlıyorum bilgisayarcılarada sor onlarda wardır [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 17 Ağustos 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
-Phi- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 adam boş fln konuşmadı adam gibi anlattı, boş konuşan sensin aslında usp diye girip insanların süzeltmelerini hiç takmadan hee nerden bulurum diye yaklaşmışın biraz ama genede yardım edicem, usb b ve a tür var biri böle kare ama o diji kamerada olmaz diye düşünüyorum, büyük çünkü, seninki ince olanlanlardandır, bi tarafı bilge giren bi tarafı küçücük, var bilgisayarcıların çoğunda.
madsoul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 earsin mesaji silinmis o yuzden bunun kavgasi edilmez daha phi.. ayrıca benimkisikucuk girisli dedigin gibi bilg.e girenler gibi devasal degil..bilgisayarcılarda var diyosun , tamam o zaman cok sagol..
Öne çıkan mesajlar