Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dijital Foto Makinasına USP Kablo Aranıyor (ACIL)!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır değildir ..
usb girişleri aynı olsa bile fotoğraf makinasinin üstündeki girişi farklıdır ..
her makine ile 1 adet verildiğini düşünürsek insanlarin elinde fazladan olması zor bir ihtimal ...
yazıcıoğlu işhanı tarzı yerlerde bulabilirsin belki[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
(Ears isimli vatandas yardim istedim bos yere konusun demedim 1000 mesaji boyle bos laflarlami kastin kardesim sen)

Ayrıca elbette kaybetmeye onlem olarak uretilmistir o kablodan yazıcıoglunda bulurum diyorsunuz demek..
hmmm bakarım..peki bu tur seyleri satan yazıcıoglundan baska bir yer varmı ?
Mesaj tarihi:
çoğu aynıdır bende mesela üçtane aynı türden usb kablosu var 1 kabloyla kamera fotoğraf makinası ve telefonu bağlıyorum
bilgisayarcılarada sor onlarda wardır

[Bu mesaj ReD_DoG tarafından 17 Ağustos 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adam boş fln konuşmadı adam gibi anlattı, boş konuşan sensin aslında usp diye girip insanların süzeltmelerini hiç takmadan hee nerden bulurum diye yaklaşmışın biraz ama genede yardım edicem, usb b ve a tür var biri böle kare ama o diji kamerada olmaz diye düşünüyorum, büyük çünkü, seninki ince olanlanlardandır, bi tarafı bilge giren bi tarafı küçücük, var bilgisayarcıların çoğunda.
Mesaj tarihi:
earsin mesaji silinmis o yuzden bunun kavgasi edilmez daha phi..
ayrıca benimkisikucuk girisli dedigin gibi bilg.e girenler gibi devasal degil..bilgisayarcılarda var diyosun , tamam o zaman cok sagol..
  • Yeni Oluştur...