Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14.000 TL civarı öneriler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Araba almayı düşünüyorum. 14.000 TL ye kadar ayrıca 2001-2002 modelden aşağı olsun istemiyorum. Az yakan birşeyler arıyorum. Clio 1.4 HB düşünüyorum. Çok sevdiğim bir araba değil ama dediğim gibi fiyatı ve yakıt durumu önemli benim için. Bu konularda cahilim biraz. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
hemen aşağıda şu konu var. O konu ile aynı yerde takıl ya da gıcıklık olsun diye demedim de benzer arayışlar olduğu için orayı da göz önünde bulundur, orada tartışılan makinaları istediğini/istemediğini belirtirsen sana göre reçete de çıkartacaktır birileri.
Mesaj tarihi:
okudum o konuları da. dizel ve otomatik vites istemiyorum ben. o kadar kilometre yapmayacağım. 1.4 benzinli lazım. model marka olarak iila şu olsun diye bişey diyemiyorum hiç bir bilgim yok. clio, corsa, 206 olabilir diyen arkadaşlarım var. burada işi bilen insanlar daha profesyonel yardımcı olabilir diye düşünüyorum. var mı tavsiyesi olan?
Mesaj tarihi:
Bahsetmeyince görmedin sanmıştım da en azından bir işe yaramış yazdığım şey. Ne istemediğini söylemişsin (:

Ben de çok fazla çeşit kullanmayıp genelde uzaktan baktığım için, hoşuma giden araçlarda hoşuma giden şeyler de insanların ihtiyaçlarından çok farklı olduğu için yardımcı olamıyorum malesef. Kolay gelsin karar verme sürecinde. Umarım seni memnun edecek, sorun çıkartmayacak bir alışveriş yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
şuanda bizde 15-16ya araba bakıyoruz
dizel c3 ve getz alternatiflerimiz. hiç sürücü koltuğuna oturmadım ama getz cliolardan daha konforlu gelmişti ama çok bir fark olacağını sanmıyorum.
clio ve benzinli getze alternatif olarak fabiada olabilir.
Mesaj tarihi:
Chevrolet Lacetti tavsiye ederim.

15 bin liraya 2005-2006 arası 40-50 bin km de tam donanımlı sx modeli bulabilirsin sanırım.

1.4 leri km de 0.23 felan yakar.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sozde az yakar dıe 1,2 motor arac alanlara aklım ermıyor .opel ın kını kullandım klıma acık olunca yokusda ın arkadan ıt benı dıyor arac .Bu seferde gaza yuklenıyorsun daha cok yakmaya baslıor ..
hıc akıl karı bısı degıl bence
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

sercio678 said:

kardeş peugeot 206 var bi bak eski ama arabanın lakabı otoban faresidir az yakar hem,kullanışlıdır.kazada fazla hasar görmez

ahuahauhaahaaha

fazla hasar görmez derken, arabayı parçalasan da tamiri ucuz olduğu kastedilmiş herhalde (:
  • Yeni Oluştur...