Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14.000 TL civarı öneriler

alperozg

Öne çıkan mesajlar

Araba almayı düşünüyorum. 14.000 TL ye kadar ayrıca 2001-2002 modelden aşağı olsun istemiyorum. Az yakan birşeyler arıyorum. Clio 1.4 HB düşünüyorum. Çok sevdiğim bir araba değil ama dediğim gibi fiyatı ve yakıt durumu önemli benim için. Bu konularda cahilim biraz. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

okudum o konuları da. dizel ve otomatik vites istemiyorum ben. o kadar kilometre yapmayacağım. 1.4 benzinli lazım. model marka olarak iila şu olsun diye bişey diyemiyorum hiç bir bilgim yok. clio, corsa, 206 olabilir diyen arkadaşlarım var. burada işi bilen insanlar daha profesyonel yardımcı olabilir diye düşünüyorum. var mı tavsiyesi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsetmeyince görmedin sanmıştım da en azından bir işe yaramış yazdığım şey. Ne istemediğini söylemişsin (:

Ben de çok fazla çeşit kullanmayıp genelde uzaktan baktığım için, hoşuma giden araçlarda hoşuma giden şeyler de insanların ihtiyaçlarından çok farklı olduğu için yardımcı olamıyorum malesef. Kolay gelsin karar verme sürecinde. Umarım seni memnun edecek, sorun çıkartmayacak bir alışveriş yapabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...