Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaslar Gecermi Desteginizi Bekliorum....!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar su anda askerliin bitmesine 60 gun kalmıs bulunmakta .sizlerle paylasıım istedim burda gidicek gitmis halen gitmeye hazırlanan yeni donen arkadaslar var.Ben bu askerlikte iliski bitidim uzun sureli bir suru olay yasadım ama her gece evime girip butun geceler Paticik forumlarını refleslemekle kendimi rahatlattım.

BU YUZDEN YAZILARIMI CEVAPLAYAN CEVAPLAMAYAN YAZI YAZAN AKLIMA HAYATIMI TEKRAR SOKAN BENİ HAYATA MESAJLARIYLA TASIYAN HERKESE BURDAN BİNLERCE TESEKKUR EDERİM(CAPS İCİN SORRY)

Cidden burda cok farklı kesimlerden yaslardan sınıflardan insanların olusturdugu bir fikir yumagı mevcut ama asıl simdi benim sorumu cevaplayın pls...!!

GECERMİ?

Not: Tasımayın bunu bir yere zaten ben konunun cok dısındayım su an..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
eğer geçermi diye sorduğun şeyi doğru tahmin ettiysem 1 aya geçer ( bence ) . ama tam olarakda ne sorduğunu anlamadım ( itiraf ediyorum anlayamıyorum :) )[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 18 Ağustos 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
askerlik de girdiğin ruhsal durumu anlamıştım bende o 1 aya geçer işte . tam olarak bilmiom ama ( hiç asker olmadım ) bana kalırsa geçmesi lazım . 60 günlük askerlik de zaten geçer ya nolcak . 2 ay dediğin nedirki .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Mesaj tarihi:
ehehee benim daha 3-4 senem var :) size kolay gelsin . İyi nöbetler sizlere :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Mesaj tarihi:
ya ben istiom aslında :) . sıkıldım sivil olmaktan :)
*!Kaşınmaktadır*[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Grandmaster zgrw
Mesaj tarihi:
Yok yaa,vatanmış.NE kardeşim ben o kadar tahsil yapıcam,afedersin dötümden ter akıtacam bir de 6 ay askerlik yapıcam o çileyi çekicem...NAsıl bir mantıktır,mentalitedir anlamıyorum ki[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
Ben her gece allahım beni oldur dedim tam tamına 1 yıl boyunca sımdı bakıyorum nasılda hemen zaman gecmıs 60 gun ne ki ya olum deil sen zaferi kazanıyosun ama ben birsey kazanamıyorum tabiki gecer ama onemli olan zamanı dusunmemek ve ii gecirmek sakı bir terslik yapma uzatmasınlar
TABİKİDE GECERRRR
  • Yeni Oluştur...