SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Arkadaslar su anda askerliin bitmesine 60 gun kalmıs bulunmakta .sizlerle paylasıım istedim burda gidicek gitmis halen gitmeye hazırlanan yeni donen arkadaslar var.Ben bu askerlikte iliski bitidim uzun sureli bir suru olay yasadım ama her gece evime girip butun geceler Paticik forumlarını refleslemekle kendimi rahatlattım. BU YUZDEN YAZILARIMI CEVAPLAYAN CEVAPLAMAYAN YAZI YAZAN AKLIMA HAYATIMI TEKRAR SOKAN BENİ HAYATA MESAJLARIYLA TASIYAN HERKESE BURDAN BİNLERCE TESEKKUR EDERİM(CAPS İCİN SORRY) Cidden burda cok farklı kesimlerden yaslardan sınıflardan insanların olusturdugu bir fikir yumagı mevcut ama asıl simdi benim sorumu cevaplayın pls...!! GECERMİ? Not: Tasımayın bunu bir yere zaten ben konunun cok dısındayım su an..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 eğer geçermi diye sorduğun şeyi doğru tahmin ettiysem 1 aya geçer ( bence ) . ama tam olarakda ne sorduğunu anlamadım ( itiraf ediyorum anlayamıyorum :) )[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 18 Ağustos 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Askerlik kardes askerlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk BUHUHUHUHUHUHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 askerlik de girdiğin ruhsal durumu anlamıştım bende o 1 aya geçer işte . tam olarak bilmiom ama ( hiç asker olmadım ) bana kalırsa geçmesi lazım . 60 günlük askerlik de zaten geçer ya nolcak . 2 ay dediğin nedirki .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 60 gun gecmez mı bee daha bozulmamıs 460 gunum var nasıpsa acılısı pazar yapıcaz tokat yolcusu olaraktan[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Az kalmış az..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ehehee benim daha 3-4 senem var :) size kolay gelsin . İyi nöbetler sizlere :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Buda geçer birtanem boşver üzülme :)[signature][hline]HaD£S®
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Askere gitmek istemiyorum... Ne gerekirse yaparım bunun için[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya ben istiom aslında :) . sıkıldım sivil olmaktan :) *!Kaşınmaktadır*[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: RamsesII, 18 Ağustos 2004 21:51 tarihinde demiş ki: Askere gitmek istemiyorum... Ne gerekirse yaparım bunun için oku en azından az yap[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bencede. Kolay gelsin kardeş tezkere ye az kalmış[signature][hline]Madcat..
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sen ne biçim türksün be:D vatan herşeyden önce gelir.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Yok yaa,vatanmış.NE kardeşim ben o kadar tahsil yapıcam,afedersin dötümden ter akıtacam bir de 6 ay askerlik yapıcam o çileyi çekicem...NAsıl bir mantıktır,mentalitedir anlamıyorum ki[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ben gidip frag yapmak istiyorum :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 savaş cıkarsa işgalcilere camdan kitap atarsın artık[signature][hline]
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ben her gece allahım beni oldur dedim tam tamına 1 yıl boyunca sımdı bakıyorum nasılda hemen zaman gecmıs 60 gun ne ki ya olum deil sen zaferi kazanıyosun ama ben birsey kazanamıyorum tabiki gecer ama onemli olan zamanı dusunmemek ve ii gecirmek sakı bir terslik yapma uzatmasınlar TABİKİDE GECERRRR
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Neden öldür dedin?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sence neden olabilir?[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Öne çıkan mesajlar