Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Sitesi Değerlendirerek Para Kazanın / Tamamen Ücretsiz

Frankieee

Öne çıkan mesajlar

(alıntıdır yazmaya üşendim )Merhaba arkadaslar lütfen dikkatlice okuyun ve üye olun kazanmaya başlayın.

Bir Amerikan Anket firması bütün dünyada bilgisayar kullanıcıları arıyor. Bu kullanıcılar websitelerini test yapıp ve kısa bir bilgi vererek kazanacaklar. Sizde haftada 1 ve 10 saat zaman ile yan gelir sağlayabilirsiniz.
üyelik ömür boyu ücretsiz olacaktır. Dolayısıyla ne kadar çok Web Site Test Edici davet ederseniz kazancınız o kadar çok olur.
Kayıt, üye ve giriş ücretsizdir, sizden sonra kayıt olan herkesden kazanıyorsunuz, kendiniz hiç kimseyi üye yapmasanız bile.
Hiç birşey almanız ve satmanız gerekmiyor buna garanti veriyoruz!
Paranı Eve göndersinler istiyorsan Kayıttan sonra Paypal seçili alanı CHECK & Western Union olarak değiştir.

link

şu anda sitenin 397bin üyesi var , 400bin oldugunda pre-launch gerçekleşecek

kazancınız 250dolarla baslayıp sizden sonra her üye olan kişi için ufak ufak artıyor , ayrıca sizin linkinizden kayıt olan kişiler içinde ayrıca para kazanıyorsunuz. İnternette buna benzer yüzlerce boş para kazanma aracı oldugunu biliyorum fakat bu ciddi bir projeye benziyor , sitedeki videoyu ve verdiğim linkteki videoyu ingilizcesi olan arkadaslar izlerse bana katılacaklardır

üye olduktan sonra bilgilerinizi güncellemeyi unutmayın , sonucta denemekten zarar gelmez teşekkürler

olayı detaylıca anlatan video için

video
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...