Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazarlık seminerleri (workshop) nereden nasıl?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada google da "yaratıcı yazarlık kursu" diye aratınca bir sürü şey geliyor da ben daha çok edebi üslup üzerine aranıyorum hani vereceğim yazdıklarımı karşıytaraf inceleyip "burada fazla tekrr yapmışsın şurada anlam düşüklüğü var" gibi uyarılarda bukunacak

ayrıca TYPO 101 dersi mutlaka olmalı
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu dediğin için Türkçe pek bir olanak bulamazsın. Kendi kendini geliştireceksin. Kendin karşılaştıracaksın. Edebiyat platformlarında pek bir fayda sağlayamazsın. Zira eleştirmenin günah olarak algılandığı yerler buralar. Adamın şevki kırılmasın diye "çok güzel olmuş" diye geçiştirilir. Kimse "sen bir daha eline kalem alma" demez.

Öyle yani.
Mesaj tarihi:
tam öyle olmuyor aslında
bu işten ek gelir elde eden bir takım yazarlar mevcut. İzmir'de Hidayet Karakuş yapıyodu böyle bişey, ablam giderdi üniversite zamanında ordan hatırlıyorum beni de götürmüştü bir oturuma, ufaktım lisenin başında falandım çok bi entelektüel bir hava solumuştum fazla gelmişti ehue

bir de geçenlerde takip ettiğim bloglardan birinde yekta kopan'ın böyle bir işe gireceğini okumuştum ama şimdi aradım bulamadım

derken buldum: http://yapimlab.blogspot.com/2010/10/yeni-bir-atolye-calismasi-yekta-kopanla.html

nedir ne değildir bilmiyorum tabi de yekta kopan şeker gibi adamdır çok severim
ntv'de falan da çıkıyodu
seslendirmeci programcı yazar şu bu o
  • Yeni Oluştur...