BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 katılmayı düşünüyorum da hani daha önce gitmiş olan var mıdır? bir de paralı olanlrı değilde bu üniversitelerde öğrencilere yönelik bedava olanlarından var mıdır?
calimero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Typo 101 dersi oldukça yararlı olur kanımca :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bu arada google da "yaratıcı yazarlık kursu" diye aratınca bir sürü şey geliyor da ben daha çok edebi üslup üzerine aranıyorum hani vereceğim yazdıklarımı karşıytaraf inceleyip "burada fazla tekrr yapmışsın şurada anlam düşüklüğü var" gibi uyarılarda bukunacak ayrıca TYPO 101 dersi mutlaka olmalı
barinaktanal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 typo 101 dersi isteyen postlarına baksın yeter sdfgdsgdsfsd
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Bu dediğin için Türkçe pek bir olanak bulamazsın. Kendi kendini geliştireceksin. Kendin karşılaştıracaksın. Edebiyat platformlarında pek bir fayda sağlayamazsın. Zira eleştirmenin günah olarak algılandığı yerler buralar. Adamın şevki kırılmasın diye "çok güzel olmuş" diye geçiştirilir. Kimse "sen bir daha eline kalem alma" demez. Öyle yani.
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 tam öyle olmuyor aslında bu işten ek gelir elde eden bir takım yazarlar mevcut. İzmir'de Hidayet Karakuş yapıyodu böyle bişey, ablam giderdi üniversite zamanında ordan hatırlıyorum beni de götürmüştü bir oturuma, ufaktım lisenin başında falandım çok bi entelektüel bir hava solumuştum fazla gelmişti ehue bir de geçenlerde takip ettiğim bloglardan birinde yekta kopan'ın böyle bir işe gireceğini okumuştum ama şimdi aradım bulamadım derken buldum: http://yapimlab.blogspot.com/2010/10/yeni-bir-atolye-calismasi-yekta-kopanla.html nedir ne değildir bilmiyorum tabi de yekta kopan şeker gibi adamdır çok severim ntv'de falan da çıkıyodu seslendirmeci programcı yazar şu bu o
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Sorun şu ki adam ücretsiz olanları sormuş. :)
Öne çıkan mesajlar