Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Öss nubi adayı ne kadar çok üye var :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Raid3r, 18 Ağustos 2004 13:16 tarihinde demiş ki: of öss stresi değil de hergün okul+dersane çok bayıyordu yav :) hakkaten üni hayatı ne rahattır be :P abim diyor ki "ulan hep bize üniversiteye gireceksiniz rahatlayacaksınız derlerdi össye çalışırken... ben ise "keşke şimdi össye hazırlanıyo olsaydım da test çözüyo olsaydım" diye düşünüyorum... Üniversite çok kasıyo"... hep böyle der abim... öss yılının çok eğlenceli geçtiğini üninin ise çok zor olduğunu anlatıyo... bilemiyorum... bilemiyorum... ama abime de inanırım[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 makina mühendisliğinde okuyor... (boğaziçi üniversitesinde)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 oy oy oy oy oy!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 finalden yok mu bee koskoca dershane adım atacak yer bulamıyorum hic pati yok mu:)[signature][hline]
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: CwzX, 18 Ağustos 2004 22:39 tarihinde demiş ki: oy oy oy oy oy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o ne?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ziynet hanımı severiz sayarız ama olsun sonuçta yine de küçük çaplı diktatör kendileri. Tamam itiraf ediyorum belki de dünyanın şu ana kadar gördüğü en iyi diktatör :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 iyi bi bölüm yane hem tebrikz hem de kolay gelsin[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 size diorum öss stress yapmaya deyecek bi sınav diil. Çıkacaksın ulan bu muydu dieceksin (kolaylık/zorluk açısından demiorum ) ben çıkınca Denemeden çıkmış gibi oldum öle devam ettim.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Makina Müh. zormuş,arkadaşlarımdan kime sorduysam aynısını söyledi.Hatta bi arkadaşımın abisi periyodik olarak kalıyo finallerden.YTÜ de.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 :) Çilesi bitmez ineklerin ..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bir sene kasıpta kazanıp sonra geriye bakması gibi olamaz herhalde. Tümay dersanesi bodrum tm 4. sınıf sanmayınki çalışkanlığımdan zaten 5 sınıf var :) herkezi beklerim misafirim olun Bu sıcakda dershaneye gidilirmi diyenler ya ben ne yapayım dershane marinada(bilen bilir) deniz kıyısında zorla ders çalışmak kadar koyan bişi yok yani 3 adım ötesi deniz.Zaten burda nerden yürüsen 3 adım ötesi deniz :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Tabi o deniz kıyısındaki güzel bayanları görüpte insanın etkilenmemesi çok zoro lur...Derse konsantre olamazsın yani[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: -Mix-, 18 Ağustos 2004 22:41 tarihinde demiş ki: finalden yok mu bee koskoca dershane adım atacak yer bulamıyorum hic pati yok mu:) var ama izmir final :) cidden yalnız bu kadar insan olamaz bir dersanede ya.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ortam o kadar kız dolu adam maç muhabbeti yapıyor, al işte.. bi dela klasiği.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 abi 25 kızla birlikte sınıfta ders yapılmaz ya... İğrenç bir duygudur eminimki[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 istersen şunu diyim ben 90 erkek 5 kızla ders yapıyorum nasıl ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 şahsen ben 1e5 ders yapabilirim gayette memnun ayrılacağımı düşünüyorum ya neyse[signature][hline]Alma? Mater?
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 screamer mühendislik mi okuyosun?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Hacettepe Ele - Elo Müh.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Belli zaten hehe :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Gördüğün gibi 1 erkeğe 3 erkek düşüyor :-? :-? :-?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Süper zahuah bi erkeğe üç erkek... Hahahaha.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bişey sorcam bilen vardır belki Final Dergisi Dersaneleri haftaiçi grubunun dersleri ne zaman başlıyor?[signature][hline] The Truth is out There
Öne çıkan mesajlar