Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Felaketler ve 17 Ağustos ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Doğum günüm olan 17 Ağustos da olmadık felaket kalmadı ..
Deprem , sel ..
İnsan kendini kötü hissediyor böyle olunca sevinesi gelmiyor .
Zaten dün de baya kötü geçti , canım sıkkın , böyle bir ruh haliyle bir resim olayına giriştim , Görsel Sanatlara açacaktım fakat yukarıda yazdığım şeyleri de konuşabilmek istedim o yüzden buraya açtım

edit : Resim niye küçülmüş ( boyutu 200 kb cıvarıydı max 400 kb yazıyor fakat ölçüleri küçülmüş biraz )

[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu.

[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 18 Ağustos 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Lan bu resimlerle uğraşacağına bizim serverin verdatasıyla uğraş!!

*Sopayı kaldırır*[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Mesaj tarihi:
ehem o imzayı ben aldım önce :([signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
resimi inceledim ve acayip beyendim
kim yaptıysa ellerine sağlık[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 18 Ağustos 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
resimi inceledim ve acayip beyendim
kim yaptıysa ellerine sağlık

sağol , imzayı değiştireyim :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu.
  • Yeni Oluştur...