noluyolan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 çıkıyomuş. ea.com da yok ama almanca versiyonunda var. moh alana beta test çıkma şansı varmış daha sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noluyolan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://www.ea.com/de/spiele/battlefield?nostats=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 noluyo lan olmuş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noluyolan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bizde yalan yok alan yetkilisi kardeş. moh preorder lazım işte beta test için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noluyolan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 şey diyo moh çıktıktan diyo 12 ay içinde diyo bf3 beta testi diyo açılcak diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bi an bf3, dnf haberlerini ardarda görünce noluyo lan oldum gerçekten dostum, ibretlik bir paylaşım olmuş ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ulean, ben daha 2 yi oynayamadan 3u cikio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar