Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ranged vs Tank/Melee

Ozanus

Öne çıkan mesajlar

ben engineer oynuyorum sorunum 1 vs 1'de tank ve melee classları (özellikle tankları) almak imkansız hiçbi şekilde canı gitmiyor bu ilerki levellardada öyle mi? ben 29 levelim son olarak fast exp champ rat partisinde
2 engineer 1 archmage blackguardı kesemedik ve oyunu kapattım :D
sorum tanklar 40 leveldada böyle güçlü mü(1 vs 1 ) ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben güçlüyüm ehue.Maguslara öldüğümü hatırlamıyorum ama iyi bir sorc 2h tankı rahat bir şekilde alabilir.O Bg full tank gitmiştir o yüzden zorlanmışsınızdır.Muhtemelen o da size 3 5 vuruyordur en fazla.T4 de de full regen gitmiş chosenları 1 party bazen zor kesiyor.Normal yani:)
Sosyal ağlarda paylaş

sorun sizde değil archmage'de :) engineerlar sürekli ayni tusa basip dursalar, sonunda yine blackguard ölür gider.

bir de rank cok önemli degil pvpde zaten butun herkes rank 31 oluyor o levellarda, onemli olan ekipmanlar. seviye atladıkca merchantlardan veya public questlerden ekipmanları guncellemek lazim. Zaten 40 olunca giyilecek seyler belli 3 asagi 5 yukari.

ranged dpsler her zaman daha avantajli bence, zira vur kac yapabiliyorlar, ama sorunsuz bir internetin olmasi lazim tabi, benim sahsen su ana kadar onumden kacan bir squig herder veya shadow warrioru yakalama sansim olmadi simdiye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...