Warhks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Selam arkadaslar ben trialı oynadım ve oyunu cok beyendim world of warcraft karakterimi zaten satıcaktım ve yeni bir oyun arıyordum warhammer bana cok uydu :) bu nedenle sizden server hakkında tavsiye istiyorum trialı normal üyelige cevirdigimde server transfer hakkım dogacak ve hangi serverda seviyeli türk oyuncuları var bilmek istiyorum. Oynadıgım taraf order. Witch Hunter olarak oynuyorum. Cevaplarınızı esirgemediginiz icin tesekkürler
Warhks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Pardon edit yapamıyorum mesajıma fakat her tier de senaryoların hızlı geldigi RvR ile kasabilecegim levellarken beni sıkmayacak bir yer tavsiye ederseniz cok sevinirim ^_^
Harir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Karak Norn ile Azgal var zaten.Pati çoğunlukla karak norn'da oynuyor.
Warhks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Simdi Eu ve Us serverlarının birlesmesiyle iki adet karak norn ve azgal olustu acaba eu olan yani [GOA] Karak norn mü ? Birde orderlar var degilmi patiden ?
Harir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 GOA olanlara giremiyorsun zaten.Norn'da pati order var evet.Ben varım mesela:)
Warhks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 O ben zaten trialı karak norn de acmıstım demekki aslında aynı yerdeymisiz :) ah bide gold sellerlar chatleri kirletmese :) yarın gibi alıyorum sanırım ama ilk önce bi guild wars da denicem bugün icinde ona göre hareket edicem saol bilgiler icin
Harir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Gold sellerlar genelde advise channelda oluyorlar.chat yazısına sağ tıklayıp filterdan advise'ı kaldırırsan kurtulmuş olursun büyük oranda.Ya da tek tek ignore ediceksin hepsini:)
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Geçen gün ben de gold seller gördüm t1'de. 2 gün falan spamledi. Uzun zamandır görmemiştim. Region'dan spamliyor namussuz.
Hao Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 o değil de para değeri ve ekonomisi olmayan bir oyunda kim niye gold satın alır :X ?
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bence gayet alınır çünkü gidip gold kasamıyorsun. Moblardan komik miktarda gold çıkıyor. Guild varsa üzerine tax, gg. Sandstorm grindlaman lazım o da şanssızsan hiç düşmeyebilir veya satamayabilirsin. Varsa başka bir yöntem bu fakir kardeşinizle paylaşın eheh. Liniment falan demeyin ama yani bitti o iş.
Harir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Sandstorm sattım rahatladım ehue.Liniment kazandırıyor abi ya yine.En azından paran sabit kalıyor.Öbür türlü spec değiştire değiştire para gidiyor.
Öne çıkan mesajlar