McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bi dışarı çıktım pc'yi kapadım geldim düğmesini açtım mutfağa gidiyim dedim geldiğim de daha xp'nin loading gibi bişisi bitmemiş oha dedim 3-4 dk sonra pc açıldı ama tam açılmadı acayip yavaş nese res attım. yine o loading gibi şey geçince mavi bi ekran geldi işte windows zarar görmesin diye başlatılmıyor sorunu halletmek için yeni donanımların yazılımlarını falan kontrol edin falan diyo eğer hala düzelmezse yeni donanımları çıkarın altta da abidik gubidik şeyler çıktı. Nese pc'yi açtım herşeyini kontrol ettim yeniden başlattım allah'ım yine aynı şey!! Bios'una girdim öyle saf saf baktım falan sonra yeniden falan başlatıyom her modta başlatıyom geçmiyo. Sonra bi kere daha açıldı öyle yavaş scan disk geldi. Dosyala satırlarından bazılarını okuyamadı. Bazı şeyleri silmeye kalktı silemedi bazılarını bellekte yer yok falan dedi. Anlamadım bişi sonra açıldı yine acayip kasıyo hiç bi prog çalışmıyo. res attım scan diski atladım normal açıldı. spyware falan arattım şimdi av-guardı download ediyom. Kapatırsam bi daha açılmaz heralde yedekleme falan yapıyom o yüzden. Lütfen siz de çabuk deva bulun :( Kapatırsam açılmaya bilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bi ton worm virüsü buldu 15 tane buldu sildi. Başka bişi yapmamı tavsiye eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yuuhh 15 mi nie daha önceden anti virüs kullanmıon.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 !?!?!?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 run > msconfig Burdan gereksiz olduğuna inandığın, hatta durumun aciliyeti düşünülürse gerekli olupta en azından şimdilik işine yaramayacak şeyleri kaldır. Bir sonraki restartta şansını arttırmış olursun. Spyware ve virus temizliği, dosyaların yedeklenmesi bittikten sonra da bir restart at artık. Yapacak başka bişey yok heralde..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Virüs, trojan, backdoor'lardan kurtulduktan sonra aşağıdaki klasörlerin içini temizle. c:/Windows/TEMP C:/TEMP XP yada 2000 ise c:/documents and settings/Username/Local Settings/Temp NOT: Username olan yere kullanıcı adını yazacan. Zaten documents and settings klasörüne girince anlarsın hangi klasöre gireceğini. Ayrıca windows XP kullanıyorsan Local Settings'in adı yine Local içeren değişik bişi olabilir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Az önce res attım. İlk başta tam o bahsettiğim loading kısmını geçince kayıt defterinde hata buldu bellek geri yükleme dedi 100 kadar hızlı saydı sonra res attı sonra bu böyle devam ediyo zincirleme. Ben de dedim tv izledikten sonra format atıyım artık diye ama gelim görün pc açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Son günlerde çok arttı bu olaylar zaten. Tatile gittim geldim bi açtım PC yamulmuş felan. Anlamadım bende bu pc'ler uzun süre kapalı kalınca sapıtıyo darılıo demekki. Tatile giderken fişi çekmeyelim bari de anakart elektrik görsün darılmasın.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 benim de daha once başıma gelmişti makinam 10dk da tam olarak açılıordu. Biosla oynamışındır bir bilene danışmalı[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Catscratch, 17 Ağustos 2004 19:25 tarihinde demiş ki: Virüs, trojan, backdoor'lardan kurtulduktan sonra aşağıdaki klasörlerin içini temizle. c:/Windows/TEMP C:/TEMP XP yada 2000 ise c:/documents and settings/Username/Local Settings/Temp NOT: Username olan yere kullanıcı adını yazacan. Zaten documents and settings klasörüne girince anlarsın hangi klasöre gireceğini. Ayrıca windows XP kullanıyorsan Local Settings'in adı yine Local içeren değişik bişi olabilir. O local setting daki tempin içindekiler ne işe yarıyor. Baktım 2gb yer kaplıyor. Bi işe yaramıyorsa silelim gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Uff her açılışında farklı bi hata veriyo. O yüzden sabah açıyorum bi daha kapatmıyorum. Yemek yerken kapayım dedim system de bi dosya bozuk dedi. sonra res attım düzeldi yine anlamıyom bu pc'yi formatsız bi çözüm öneren var mı?[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar