Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Arkadaşlar bunları geçirdiğim zor bir dönem sırasında yazmıştım. Neler düşünüyorsunuz merak ediyorum. Okuyan herkese teşekkürler. Yorumunu esirgemeyenlere fazladan teşekkür. NOT: Şiirlerimin ismi yok. Bir isimle sınırlandıramadım... ...................................... Düşlerimde vardı bir "sen", Sana benzemeyen... Geceleri hayal kurarken ben, Düşlerimi süslerdi o "sen". Sen sana benzerdi bazen, O zaman seni sevdiğimi fark ederdim halen. Ve ben halen vazgeçmedim dileğimden: Keşke sen olsaydın sen. ...................................... Kalbimin üstündeki deftere Adını yazdım sevgiyle Kırmızı bir mürekkeple Kara kalem yazıların üstüne Hiç silinmesin diye Bastıra bastıra harflere Ne kadar acımasızdın Ben silemez derken Sen yaprağı yırttın Ama silemedin adını halen Mürekkep kalbime bulaşmış Ne yapsam çıkmadı Üstelik yüreğimi yaktığında Rengi de karardı Artık üstünde adının siyah izi kaldı. ............................................ Sarılmak... Vücutlarımız bir olana kadar. Öpmek... Dünyadan soyutlanana kadar. Bakmak... Gözlerinin ta derinlerine Düşünmek... Saatlerce, günlerce, ölesiye. İşte sevmek bu olsa gerek .................................[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 baya damar olduğun ve reddedildiğin bi dönemde yazmışsın heralde.son kıta da aşkının son zamanlarında ortaya çıkmış diye tahmin ediyorum.genelde tükenişe doğru "bazı" şeyler daha önemli olmaya başlar çünkü.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Harika analiz ettin ki hepsi doğru. Yalnız son şiiri ayrıldıktan sonra yazmıştım.[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Hadi anlatım bozukluğunu bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 süperim dimi lanet olsun:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar