stan-marsh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya bugün uzun zaman sonra televizyon izleyebildim ve NTV'de inanılmaz derecede gereksiz bulduum bu fotomaç reklamını izledim.aslında bi kısmını yakaladım ama şu slogan beni mahvetti "futbol bi oyun deildir,ölüm kalım meselesidir". bu reklam ne zmndır dönüo bileniniz warmı.nası yasak gelmedi anlamadım.ha bide spor topicine yazdım ama hani off topicde bulabilirsiniz.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bende gordum aşırı gereksiz bir reklam...ölüm kalım olayı diyerek şiddete davet veriyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 gereksiz...[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Hayat Pokere Benzer. Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 pek ilgi çekmedi, polemik yaratıcak bi konu olmadığı için sanırım ama yinede sizleri bilgilendirme gereği duydum bu konuda.bakın atilla gökçe bugünkü yazısında neler demiş: "günlerdir tüylerim ürpererek izliyorum o reklamı..bir gündelik spor gazetemiz, o kısa reklam filminde sürekli olarak şu mesajı yayınlıyor:"Futbol bir oyun değildir, ölüm kalım meselesidir" tanrı aşkına yapmayın arkadaşlar...evet Simon Kuper doğru söyledi, doğru yazdı: futbol asla sadece futbol değildir..futbol hem bir oyun, hem bir gösteri, hem bir iş, hem bir sanat, hem de bir endüstridir... kabul..sadece futbol değildir, hayatın her yönüyle yansımasıdır ama, hayat da sadece futbol değildir... hele ölüm kalım meselesi ?.. asla.. yapmayın, bu kadar abartmayın...yüreğimi daraltmayın.."[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 o ne yaw harbi gereksiz.[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ben gormedım ole bı reklam mı var[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 evet abi cok komıkti[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 zaten sevmezdım fotomac ı bu reklamı gordum dırek tıksındım yanı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ppeh futbolu ölüm kalım meselesi zanneden insanlar var demek :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 tamamen saçma!!!! o zaman bizdede bi slogan war..''Futbol şiddettir futbol holiganlıktır..Futbol adam bıçaklamaktır...peh :P[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar