Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fotomaç reklamı

stan-marsh

Öne çıkan mesajlar

ya bugün uzun zaman sonra televizyon izleyebildim ve NTV'de inanılmaz derecede gereksiz bulduum bu fotomaç reklamını izledim.aslında bi kısmını yakaladım ama şu slogan beni mahvetti "futbol bi oyun deildir,ölüm kalım meselesidir".
bu reklam ne zmndır dönüo bileniniz warmı.nası yasak gelmedi anlamadım.ha bide spor topicine yazdım ama hani off topicde bulabilirsiniz.[signature][hline]alea iacta est...
Sosyal ağlarda paylaş

pek ilgi çekmedi, polemik yaratıcak bi konu olmadığı için sanırım ama yinede sizleri bilgilendirme gereği duydum bu konuda.bakın atilla gökçe bugünkü yazısında neler demiş:

"günlerdir tüylerim ürpererek izliyorum o reklamı..bir gündelik spor gazetemiz, o kısa reklam filminde sürekli olarak şu mesajı yayınlıyor:"Futbol bir oyun değildir, ölüm kalım meselesidir"
tanrı aşkına yapmayın arkadaşlar...evet Simon Kuper doğru söyledi, doğru yazdı: futbol asla sadece futbol değildir..futbol hem bir oyun, hem bir gösteri, hem bir iş, hem bir sanat, hem de bir endüstridir...
kabul..sadece futbol değildir, hayatın her yönüyle yansımasıdır ama, hayat da sadece futbol değildir...
hele ölüm kalım meselesi ?.. asla..
yapmayın, bu kadar abartmayın...yüreğimi daraltmayın.."[signature][hline]alea iacta est...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...