dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 öeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 @Pickles, mutlusum lan ha bak millet birbirine girdi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 gecko said: Rasmon said: gecko said: saçı uzun gözü lensli diye ülkücüler tarafından dövülmemiş yancılık kavgası bu. o değilde apaçileri ne zaman üniversitelere almaya başladılar çok merak ediyorum, açıköğretim falan herhalde üni dediği? lan idiot sen kaç seneliğe girdin. valla seneliğini falan bilmemde, senin veya bu ölen çocuğun cam ağacı gibi saçlarım yok. bu kadar rage olup hakaret ettiğine göre sende onlardansın herhalde. pek bir mike de benzemiyorsunuz açıkçası. :)-D lisede saç uzattırmıyolar diye bu kadar kızma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 *liseli alert resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Rasmon said: gecko said: saçı uzun gözü lensli diye ülkücüler tarafından dövülmemiş yancılık kavgası bu. o değilde apaçileri ne zaman üniversitelere almaya başladılar çok merak ediyorum, açıköğretim falan herhalde üni dediği? lan idiot sen kaç seneliğe girdin. http://macroblog.typepad.com/macroblog/images/win_button.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 O kırmızılı Win fotosunu buton zannetip tıklamaya çalıştım bir an kendimden çok utanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Khelben said: gecko said: Rasmon said: gecko said: saçı uzun gözü lensli diye ülkücüler tarafından dövülmemiş yancılık kavgası bu. o değilde apaçileri ne zaman üniversitelere almaya başladılar çok merak ediyorum, açıköğretim falan herhalde üni dediği? lan idiot sen kaç seneliğe girdin. valla seneliğini falan bilmemde, senin veya bu ölen çocuğun cam ağacı gibi saçlarım yok. bu kadar rage olup hakaret ettiğine göre sende onlardansın herhalde. pek bir mike de benzemiyorsunuz açıkçası. :)-D lisede saç uzattırmıyolar diye bu kadar kızma ya. kızmak mı aşkolsun :) bir kere denedim uzatmayı, saçlar kıvırcak olunca şöyle birşey ortaya çıktı : ben bmf değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar