Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 persembe gunu aras kargoyla staj dosyami yolladim okula cumartesi gunu varmasi gerekiyordu,ulasmamis bugun gittim sormaya mudurleri yokmus pek yardimci olamadilar zaten,elimde kucuk kart gibi bisi var dosyalarin yenilerini elime geciremezsem dava acmayi dusunuyorum verilen takip numarasindan kontrol ettigimde gozukmuyorda zaten hicbisi internet sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kaybolan kargodan sorumlu dğeiliz diye sözlemeşme var sanırsam hani sen imzalıyorsun ya bi evrak onun arkasını bi okusana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 okumadim metni imzada atmadim bi yere sadece tel/adres/kisi bilgilerini yazdim. elimde 8*8 printer ciktisi var ondada sadece adres takip nuamrasi yaziyor kaybolan kargoyla ilgili bi aciklama yok sitelerini de inceledim gerci orda da yazmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dava açabiliyorsun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 geçenlerde bize de oldu apartman kapısının altından atıp gitmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 aras kargonun kargo takip sistemi pek düzgün çalışmıyordu en son kullandığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar