barnacle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bilgisayarım internete bağlanmıyordu, güvenli modda çalıştırdım orda bağlandığını fark ettim. sistem geri yükleme yaptım düzeldi. kaspersky internet sec. kurdum tarama yaptım bişey çıkmadı. ne olabilir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 arayüz ayarlarıyla oynamış olabilirmisn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 zamanında nod32, virüs gelir aga buralardan hep gibisinden bi bahaneyle internet erişimimi kapatmıştı. antivirüsü silince düzelmişti net. böyle saçma bi şey olmuş da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 netlimiter monitor kur bakalım internetini kitleyen bişey vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 antikor said: zamanında nod32, virüs gelir aga buralardan hep gibisinden bi bahaneyle internet erişimimi kapatmıştı. antivirüsü silince düzelmişti net. böyle saçma bi şey olmuş da olabilir. ahaha onu norton yapmıyo muydu ya? Aga virüs bulaşır bilgisayara elleme bırak açma falan diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ever problemin kaynağını anladım. sc2all1 diye bi program kurdum. legal değil:D neyse bunu açtıktan sonra pcyi kapatıp açınca net gg. sistem geri yükleme yaptım düzeliyo. ama bunu açınca gene aynı olay. yasadışı sc2 oynamayın arkadaşlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar