Behlul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sonuncuya vermek lazım ödülleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ligin belli maclarini lan yapariz olmadı adeks te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
u1076652 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ben de girmek istiyorum ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://tsl.soulhex.com/ gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 adekse sc2 yüklendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 biz indirttik xunla cracksiz. sorunca extract etmeyi bekliyosun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 nası ya neyin extracti bu cracksiz bi setupsa neden extract oalyları var? düz setup değil belli ki. kıllandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 oyunlar oyle adekste, hepsi aletlerde yuklu olmuyo, extract ediyosun filan, biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 öyleydi di mi ehuehu abi sc var mı derdik adam serverdan onun zipini alır açardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 seyde yapabiliriz final four şeklinde ilk 6 yı alır lan gamede turnuva şeklinde yaparak şampiyonu belirleyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Abi lan işi bence yaş, kimin gelip gelemeyeceği belli değil aynı benim gelemeyeceğim gibi. Bu arada 50 kişi olmuş lige katılan. Yehuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Lan anca finaller için belki oda. Bukadar adamın işi gücü var hepsini maçlar için sürekli bir araya toplama fikri şuan için mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 An itibariyle kayıtlı oyuncu sayısı 52 ye ulaşmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 lige ödül konusunda güzel gelişmeler var.şimdilik bu bilgiyi vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 sucuk mu var gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 MarinZ said: Abi lan işi bence yaş, kimin gelip gelemeyeceği belli değil aynı benim gelemeyeceğim gibi. Bu arada 50 kişi olmuş lige katılan. Yehuu "Abi lan" abi ne diyo dedim bi an XDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 UYARI : Bazı arkadaşlar siteye üye olup lige kayıt yaptırdıkları halde Battle.Net Mail yada ID Charcode bilgilerini profillerine girmemişler. Lütfen bilgileri eksik olanlar doldursun. Bilgileri eksik olan oyuncular lige dahil edilmeyeceklerdir. Ayrıca bazı oyuncuların girmiş olduğu Battle.Net ID ve Charcodelar Battle.Net tarafından bulunamıyor. Lütfen lige katılan oyuncular bilgilerini kontrol etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 An itibariyle kayıt olan kişi sayısı 60 civarındadır. Bu durumda lige start vermek için hazır durumdayız diyebiliriz. Bayram nedeniyle tüm oyuncuların online olamama durumu göz önünden bulundurularak bayramdan ve referandumdan sonraki ilk pazartesi (13 Eylül) lige start vermek için en ideal tarih olarak gözüküyor. Fikirleriniz ne yönde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bence uygun ama daha belirsiz bir sürü şey var. Maç saatleri nedir?(Cuma-C.tesi mi?) Yoksa oyunculara mı kalmış? kaç maç oynanacak? Kurallar nedir? Seyirci zorunlu olacak mı? Lig ne kadar sürecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bunlar taslak olarak ayarladık.duyurmadık.özellikle sponsor konusuna bakıyoruz.iccup tarzında birşey yapma planımız var.her sezon ilk 3sıraya ödül verilmesi konusunda.cok güzel planlarımız var arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Yalnız sitede bir sorun mu var? Doğru olduğunu bildiğim şifre ve kullanıcı adımla giremiyorum, yine de şifre yenilemek için mailimi yazdım gönderildi dedi ancak bir mail falan da gelmedi. Ne spamde ne gelenlerde mevcut öyle bir mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sitede eksiklik bug olabilir.onlara ayar çekicez.kayıtınız varsa listede sıkıntı yok.zaten fazla başvuru var.60 oyuncu gerekiyor 70 i aştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TSL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bakas said: Yalnız sitede bir sorun mu var? Doğru olduğunu bildiğim şifre ve kullanıcı adımla giremiyorum, yine de şifre yenilemek için mailimi yazdım gönderildi dedi ancak bir mail falan da gelmedi. Ne spamde ne gelenlerde mevcut öyle bir mail. Bazı üyelerin lige kayıt oldukları üye isimleri battle.ne ile uyuşmadığı için battle.net idsi olarak değiştirildi. bunlardan birtanesi Nocturnal . Eğer üyeliğiniz bakas yerine Nocturnal olarak değiştirilmiş olabilir. Lütfen check ediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Tekrar hatırlatma lütfen bnet mail yada kod girmeyen arkadaşlar profillerini güncellesinler.Division yapımında mail yada kod bulunmayan accountlar silinecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar