Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft II Turkiye Super Ligi (TSL)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MarinZ said:

Abi lan işi bence yaş, kimin gelip gelemeyeceği belli değil aynı benim gelemeyeceğim gibi. Bu arada 50 kişi olmuş lige katılan. Yehuu

"Abi lan" abi ne diyo dedim bi an XDD
Mesaj tarihi:
UYARI : Bazı arkadaşlar siteye üye olup lige kayıt yaptırdıkları halde Battle.Net Mail yada ID Charcode bilgilerini profillerine girmemişler. Lütfen bilgileri eksik olanlar doldursun. Bilgileri eksik olan oyuncular lige dahil edilmeyeceklerdir.

Ayrıca bazı oyuncuların girmiş olduğu Battle.Net ID ve Charcodelar Battle.Net tarafından bulunamıyor. Lütfen lige katılan oyuncular bilgilerini kontrol etsinler
Mesaj tarihi:
An itibariyle kayıt olan kişi sayısı 60 civarındadır. Bu durumda lige start vermek için hazır durumdayız diyebiliriz.

Bayram nedeniyle tüm oyuncuların online olamama durumu göz önünden bulundurularak bayramdan ve referandumdan sonraki ilk pazartesi (13 Eylül) lige start vermek için en ideal tarih olarak gözüküyor. Fikirleriniz ne yönde ?
Mesaj tarihi:
Bence uygun ama daha belirsiz bir sürü şey var. Maç saatleri nedir?(Cuma-C.tesi mi?) Yoksa oyunculara mı kalmış? kaç maç oynanacak? Kurallar nedir? Seyirci zorunlu olacak mı? Lig ne kadar sürecek vs.
Mesaj tarihi:
bunlar taslak olarak ayarladık.duyurmadık.özellikle sponsor konusuna bakıyoruz.iccup tarzında birşey yapma planımız var.her sezon ilk 3sıraya ödül verilmesi konusunda.cok güzel planlarımız var arkadaşlar
Mesaj tarihi:
Yalnız sitede bir sorun mu var? Doğru olduğunu bildiğim şifre ve kullanıcı adımla giremiyorum, yine de şifre yenilemek için mailimi yazdım gönderildi dedi ancak bir mail falan da gelmedi. Ne spamde ne gelenlerde mevcut öyle bir mail.
Mesaj tarihi:
bakas said:

Yalnız sitede bir sorun mu var? Doğru olduğunu bildiğim şifre ve kullanıcı adımla giremiyorum, yine de şifre yenilemek için mailimi yazdım gönderildi dedi ancak bir mail falan da gelmedi. Ne spamde ne gelenlerde mevcut öyle bir mail.

Bazı üyelerin lige kayıt oldukları üye isimleri battle.ne ile uyuşmadığı için battle.net idsi olarak değiştirildi. bunlardan birtanesi Nocturnal . Eğer üyeliğiniz bakas yerine Nocturnal olarak değiştirilmiş olabilir. Lütfen check ediniz
  • Yeni Oluştur...