fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Selam, bir aralar laptop alma telaşesi içindeydim, sonra yukarıdaki modelde karar kılıp aldım, çok detaylı inceleme yapmayacağım ama biraz bekleyip problem çıkartıp çıkartmadığını görmek istedim yazmadan önce. Alet tam performans çalışırken bile neredeyse hiç ses çıkarmıyor ve hiç ısınma sorunu yok. Şarjı da 2-3 arası gidiyor. Win7 sistemde arkada skype utorrent msn antivirus vs çalışırken operayla browsing 2.5 saatten fazla pilsiz kullanılabiliyor. COD-MW2 GRID NFS-SHIFT Split Second Splinter Cell Conviction Hepsi high ayarlarda yüksek fps ile oynanabiliyor ati sağolsun. yani laptop alırken bunun dışındaki bilgileri zaten araştırıp bulabilirsiniz. donanımlar falan uyumlu arıza çıkartmıyor, kurulumu güzel geliyor öyle abuk subuk şeyleri silmeniz falan gerekmiyor. review burda bitti, config de şöyle Intel Core i5 430M (2.26 GHz, 3MB L3 Cache) Ati Mobility Radeon HD 5650 15.6" LED LCD 4 GB RAM 500 GB HDD falan filan merci beacoup
Öne çıkan mesajlar