Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Arkadaşlar bana hiblerin çektiği movieler lazım bildiğiklerinizin yada bulabildiklerinizin linkini koyabilirmisiniz acaba. Çok merak ediyorum hibler nasıl oluyo rvrde :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 buyur video biraz uzun ben beklerken sana bi tane eld yada chanter açmanı öneririm nasılsa aççaksın izledikten sonra :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Aha çok sağol indiriyorum şimdi :) Yaa benim bi accountta 15 eld var o kapanmış tekrar mı açtırsaydım :([signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Başka varmı arkadaşlar flashget listeye dizelim :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 eld açma chanter aç elimde iyi bir staff var toa drop veriyim sana bugunlerde traldor alcam ben[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Proxa, 16 Ağustos 2004 20:00 tarihinde demiş ki: eld açma chanter aç elimde iyi bir staff var toa drop veriyim sana bugunlerde traldor alcam ben Eld açma chanter aç... Sebep ?[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist ML10 Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 mana spec debuff ve healer pet var[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Valla doğru enchanter açmak lazım. Bugün enchanterın mid tankı aldığını gördükten sonra... :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Cok cabuk gaza gelme, o işi herkes beceremez:) bende enchanterlari 2 vurusta seriyorum:-P tamam baya uber olanlar var ama dedigim gibi onlarda zaten kendini belli ediyor. Grup icerisinde cok iyi korunmadıkları surece ilk ölenler olur. tabi bu butun casterlar icin gecerli.ama öncelik alan etkili buyu yapanların oluyor:)ben sahsen direk onlara dalıyorum.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay [Bu mesaj Soth tarafından 18 Ağustos 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yanında 2 tane daha varsa o elemanlardan zor biraz 2 vuruşta sermen :) tabi grup düzgün olcak[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hehe gerci en cok casterlardan cekiyoruz. o yüzden bendeki casterlari öldürme arzusu combatı kazanma veya stratejiden cok kişisel bi nefrettendir:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bende bonedancer lardan nefret ediyorum bütün ra yakcak olsam bile ölümne koşuyorum üstüne :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Valla ranger olarak casterlardan memnunum :) Proxa'nın verdiği oklarla 2 koyuyorum ölüyo hehe Bu arada yokmu ya hib moviesi?[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 eld cok avantajli aslinda, adami mezzleyip purge unu harcatiyosun sonra stun'i atip top ediyosun. :) chanter'in heat debuff'i sufer sadece, saglam nuke dmglari vurmani sagliyo, tek ustun yani bu bence. /edik; bu directory'de hib rvr movielerini bulabilirsin, tek sorun ftp server'in her zaman acik olmamasi.[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben [Bu mesaj thanatos tarafından 18 Ağustos 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ilk dedigin charge 3 alan bi merce icin hic bi tehlike arzetmez:-P bende charge 1 olmasına ragmen eger habersiz yakalanmazsam yemiyorum mezz stun falan[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 eld in mezzi felan sokmez eld aciyosan NS ve ae debuff için açarsın enchanter açıyosan Peti ve heat debuff ı için açarsın[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar