Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hib Movieleri

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Cok cabuk gaza gelme, o işi herkes beceremez:) bende enchanterlari 2 vurusta seriyorum:-P tamam baya uber olanlar var ama dedigim gibi onlarda zaten kendini belli ediyor.
Grup icerisinde cok iyi korunmadıkları surece ilk ölenler olur. tabi bu butun casterlar icin gecerli.ama öncelik alan etkili buyu yapanların oluyor:)ben sahsen direk onlara dalıyorum.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

[Bu mesaj Soth tarafından 18 Ağustos 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe gerci en cok casterlardan cekiyoruz. o yüzden bendeki casterlari öldürme arzusu combatı kazanma veya stratejiden cok kişisel bi nefrettendir:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Sosyal ağlarda paylaş

eld cok avantajli aslinda, adami mezzleyip purge unu harcatiyosun sonra stun'i atip top ediyosun. :)
chanter'in heat debuff'i sufer sadece, saglam nuke dmglari vurmani sagliyo, tek ustun yani bu bence.

/edik; bu directory'de hib rvr movielerini bulabilirsin, tek sorun ftp server'in her zaman acik olmamasi.[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
g*tüm ben

[Bu mesaj thanatos tarafından 18 Ağustos 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk dedigin charge 3 alan bi merce icin hic bi tehlike arzetmez:-P bende charge 1 olmasına ragmen eger habersiz yakalanmazsam yemiyorum mezz stun falan[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...