Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Çok aradım ama yok hiçbir yerde yok şarkıları:( tarihmi oldular (dünyadaki hiçbiryerde şarkının kaydının bulunmaması)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 kazaa,bak search for kısmına grup vitamin yazıcaksın sonra lattan audioyu seçiceksin anladın dimi?:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Eczanelerde.. :P iğrencim abi ya.. [signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? [Bu mesaj Swain tarafından 18 Ağustos 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Swain, 18 Ağustos 2004 13:20 tarihinde demiş ki: Eczanelerde.. :P iğrencim abi ya.. ben diyecektim şimdi :)[signature][hline]administrator error
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bende arabesk diye bi parçası var süper :D Aslan sütü içerken genzime kaçtı verem etti yar beni ellere kaçtı saçımdaki beyaz tel sayısı kaçtı? arabesk dinliyorum kaşlarım çatık[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bende kaseti var yolliyim dinlediğimde yok artık[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bende istemediğin kadar war kemiciğim gel atim.[signature][hline]Madcat..
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ben bonecrusherdan almıştım bi kaç mp3ünü iste bi yere upload etsin :)
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bende 20 tane falan vitamin mp3ü var ayrıca dc++ da çok rahat bulunuyo..
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Dc++ tan aldım bende grup vitamin i.. Tavsiye edeceğim şarkı: Bayıra karşı. Bayıra karşı yatır beni, Tırmala beni kaşı benii..[signature][hline]Madcat..
Öne çıkan mesajlar