Reksa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 var mı acaba patiden sakarya'da okuyan? ben bu sene gelcem de. ev arkadaşı arayan varsa seve seve gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 biraz realist ol kim ister seni beyhan maazallah yangın felan çıkarırsın http://forum.paticik.com/thumbnails/fef/e37/b44/f3c/4f0/334/bd3/32b/f46/2b3/b4_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi yurtta kalmak istemiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ilk sene yurtta kalmak her zaman iyidir.Kaynaşırsın milletle öğrenciliğe adapte olursun 2. sene eve çıkıp yemekti suydu buydu ızdırabını çekersin.Kız arkadaş yapabilirsen amenna.Hem öle ilk sene tanımadığın adamlarla eve çıkmak zor olur.Senin a dediğine o b der anlaşamazsınız dönemin ortasındada ayrılmak zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi yurt bana göre değil. yani kalabalık yaşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Cark caddesinden kirala evi, rahat edersin. Benim tavsiyem de ilk sene yurtta kalman bu arada. Cevre yapmak cok onemli unide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Abi bunun tek kişi yaşaması gerekir. Bu hayvan sabah uyanır, bilgisayara oturur, az oksijen taşıyan hava solur, arada yemek yer, uyur. Kontrolsüz olarak balkona çıkarmaz bunu ailesi, oksijen zehirliyor fazla olunca. Oturduğu yere tuvaletini yapıyor olabilir onu görmedim. Bide arada "YAAMUAGİM" "YAALAHBELANIVERSİN" diye saydırır bilgisayara, oyundaysa falan. O yani. Az sosyal bi saksı hayvanı, kim alır lan bunu yurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 seagle bu çocuk senin yüzünden kendini kesebilir.ne zaman görsem abanıyorsun cocuga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Tek temennimiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 çok paylaşımcı, sevecen uyumlu birisiyim ev arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 torrentten dosya bile paylaşmaz lan, varsa yoksa başkalarından çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 havalı havalı, havuç kafalı seagle yapma yavrum yapma canım arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 canım liseli dayanışması nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 valla ben dürbünle kontrol ediyorum liseli dayanışması bitmiş gözüküyor. 1,5 döner + ayrana satış koyanlar var lan yurtta adam güvenilir adam bulunur mu hiç ben bulamicam mesela :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Beyler şunun konusunu salak salak sabote edeyim de ciddi şeyler yazamasın ZAAA NAZIMLARIN EV NOLDU OLM caps sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar