TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 yardım gerekirse ulaşırsınız banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 desu yorumlamazsa izlemiyoruz zaten GO DESU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Acil bir sebepten dolayı 1 2 günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekti. Maalesef turnuvuya katılamıcam. Sanırım reserve list gibi bisi vardı, benim yerimi o listedeki arkadaslardan birine verebilirseniz sevinirim. Herkese başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 rakibimi oyun öncesi tehditlerimle korkutup eledim sayılır bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 xunn, Vingthor, MarinZ, rocker_tr, pROpRObe 1 kişi eksiğimiz var. buradan ya da oyundan ses ederseniz hanginizin katılacağına karar verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ben isterdim gelmek yarin sonunda dönuyorum evime pcme falan fakat ucak yedibucukta aksam. Yarin 11bucuk 12 gibi anca oyunu kurmus online olmus olabilirim. Pazar tum gun bosum oynayabilirim falan filan. Yarin ve bugun macim olacaksa fekat gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 aktion istiyorsaniz xunn tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 1 saat bişi kaldı. yenilirsem bu belirsizlik yüzünden.. strese giriyorum :D xD bu arada cidden 1 saat kaldı birini seçin de ben de ekliyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 turnuvanın stream adresi: (en son IEM final maçındaki takılma skandalından sonra adresi değiştirdim) http://www.ustream.tv/channel/berzerger turnuva başlayınca brackettan maç bakıp birine atlicaz. 8-9 arası başlar diye tahmin ediyorum. şu saat diye net bi saat yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 eksik olan varsa bende katılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 behlül, id'ni söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 tekrar mı kura cekiceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 obs olarak izliyebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 http://challonge.com/lombak2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 aa beni niye sildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sen zaten yedek listedeydin ve sonradan sesin çıkmadı. katılmak istiyorsan ekleyebilirim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ha yok ya katılmasam olur.hastayım bir şey yapamiycam zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 http://challonge.com/lombak2 oyundan bana ulaşırsanız rakibinizle aynı partiye davet edeyim, oradan gogogo son sürat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 tecavüze uğradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 oyman dövdü benı tebrik ediyorum kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 huun u gecmis olmanın verdigi bi gurur war =) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 yine ilk turda elenmenin burukluğu üzerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 meph bana tecavüz edecek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 memph sen bu lige kayıt yaptırdınmı kayıtı kapatıcaz cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar