Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Custom Game Oynamak İstiyen ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,

Diamond / Platinum seviyesinde 1vs1 custom game oynamak isteyen oyuncular arıyorum. Acıkcası ladder gameler fazla stresli benim için ve bu stres oynayışımıda etkiliyor. İlginen arkadaslar beni ekleyebilirlerse sevinirim.

Character Name : Shirazi
Character Id : 612
League : Low Diamond

Ayrıca daha önce bu tarz id paykaşılan bir başlık açıldıysa affola, arama yaptm fakat gözümden kaçmış olabilir.
Mesaj tarihi:
custom game lerle ilgili bi topic acildi mi bilmiyom da, abi cok cok sahane bi sistem ya, blizzard bayagi da flexible yapmis. Artik oynadigimda hic ladder oynamiyorum, inanilmaz zevkli yani 10 kat daha fazla zevk aliyorum. marine arena favorim onun disinda nexus vs bi ton mod, dota like bisi var, o da cok zevkli ama kisa suruyo hep.

bizde pati de cok ilgilenen yok heralde, ama ben ne zaman oyuna girsem adamin profiline baksam, genedel 2-3 kat custom oynuyolar normal oyuna nazaran. Burada customlar ladderdan daha populer yani.
Mesaj tarihi:
MarinZ said:

Arama yapmana gerke yoktu, en üstte sabit başlık olarak var. :D
http://forum.paticik.com/read.php?39,5003776,page=6

Desunun yaptigi bir liste var orda süper asagi yukari herkez kayitli.

@nedanko

sanirim arkadas burda "custom game" demek istemis yani "custom map" degil. Custom game de puan kaybi olmuyor kendini gelistirmek icin yapiliyor genelde. gerci yanlisda anlamis olabilirim.
Mesaj tarihi:
Seele said:

MarinZ said:

Arama yapmana gerke yoktu, en üstte sabit başlık olarak var. :D
http://forum.paticik.com/read.php?39,5003776,page=6

Desunun yaptigi bir liste var orda süper asagi yukari herkez kayitli.

@nedanko

sanirim arkadas burda "custom game" demek istemis yani "custom map" degil. Custom game de puan kaybi olmuyor kendini gelistirmek icin yapiliyor genelde. gerci yanlisda anlamis olabilirim.

yok aynen öyle demek istedim, ladder oyunlarında kaybedince fazla sinirlendiğimden, oyun kazanana kadar art arda 10 mac kaybettiğim bile oluyor. Bu nedenle custom gameleri tercih ediyorum. Custom maplerde beni henuz pek sarmadı acıkcası. Onca yıl Warcraft 3' ün customlarını oynadıktan sonra bunlar biraz yetersiz geliyo. Tabi zamanla artacaktır bu tarz mapler.
Mesaj tarihi:
Desu'nun toparlardığı listeye ek olarak böyle bir topic de gerekli bence ya. Ben de arıyorum 1v1 atıcak birilerini. Ladder'da oyunlar genelde çok çabuk bitiyor o yüzden mekanikleri oturtamıyorum. Varsa oyun mekaniklerini oturtmaya çalışan birileri, PM pls.
  • Yeni Oluştur...